İlginç.
Paylaşmak bir şeyi iyi bir şekilde yakmak gibi görünse de, gerçekten her iki şekilde de çalışır.
Birinin onu kırıp kıramayacağını görmek için paylaşarak kaba kalem testi yapabilirsiniz.
Şimdiye kadar bu yöntemi kullanmayı sevdim.
Aslında AgoraDesk, LocalXMR gibi bir şeye kayıtlı nakit para ile XMR gibi bir kripto satın alıyorum.
Daha sonra bu XMR'yi, işlem yapmak için kayıt olma özelliklerine sahip saklama amaçlı olmayan cüzdanıma ekliyorum.
Örn.
CakeWallet.
Sonra oradan, artışlarla gönderiyorum.
Daha sonra nakde çevirmek gerekirse.
XMR'yi Cake cüzdanıma geri gönderiyorum, XMR'yi Cake'de BTC'ye aktarıyorum, böylece Local veya Agora'da yasal olarak satın aldığım bazı XMR ile Cake aracılığıyla yasal olarak aldığım görülüyor.
Bu, satıcılar için de geçerlidir; örneğin, BTC'yi XMR ile takas etmeniz, InfinityExchanger gibi en ucuz ve en düşük ücretlere sahip bir DeX kullanmanız vb. gerekir. Bu XMR'yi Cake'e gönderin ve BTC ile takas edin.
Cake'e göndermek için Local veya Agora'dan XMR satın almak ve bazen BTC ile takas etmek için geri göndermek yasal görünür ve Cake ekibi tarafından bile herhangi bir göz atmaz.
Teorik olarak, ToS veya yönetmelik tekrar değişene kadar bunu yapmaya devam edersiniz.
Cake aracılığıyla bazen Visa veya Mastercard hediye kartları satın alabileceğinizi bile öğrendim.
Şimdi, Local veya Agora üzerinden yasal olarak satın aldığınız XMR ile sadece kripto alanına katılıyor, hediye kartları satın alıyor gibi görünüyorsunuz. Ne demek istediğimi anladınız mı?
Elbette birçok yoldan sadece biri.
Sabırlı olmak ve XMR'yi Local veya Agora'da listelemek, sonunda ücretleri vb. yapan kişi olduğunuz için debriyajdır.