Hey kardeşim, iş istiyorum! Gerçek yüzümü kullanarak farklı ilaçları sentezlediğim ve kullandığım videolar üretmeye istekliyim. Sizden sadece laboratuvar malzemelerini, kimyasalları sağlamanızı ve amaçlanan ilacı başarıyla sentezlediğim her video için bana ödeme yapmanızı istiyorum. Mevcut uyuşturucu yasalarına karşı isyanın kamusal yüzü olmak istiyorum. Birkaç yıl önce kan pıhtılaşması nedeniyle bacağımı kaybettim ve o zamandan beri, sahip olduğum 4,5 dönümlük özel arazide, ıssız bir yerin ortasında bir karavan olan evimden hiç çıkmıyorum. Evimden hiç çıkmamamın, sentezlediğim tüm ilaçların kendi özel kullanımım için olduğu gerçeğiyle birleştiğinde, gerçekte kim olduğumu bulsalar bile, kolluk kuvvetlerinin bir yargıca arama emri imzalatmak için ihtiyaç duydukları kanıtı elde edemeyeceklerine inanıyorum! Karavanımın zemininde bir delik açmayı ve deliğe yarısına kadar kırmızı fosfor torbalarıyla doldurulmuş bir Steele varili koymayı ve tüm laboratuvar malzemelerimi ve uyuşturucularımı sürekli olarak bir masanın üzerinde hazır tutmayı planlıyorum, bir anda varilin içine süpürülmeye ve ardından bir işaret fişeği yakılmaya hazır! Doğaçlama yakma fırınımdan kanıt kurtarmaya çalışın, hiç sanmıyorum! Buna bir de evime barikat kurarak zorla girmenin duvarı kesmekten ibaret olacağı gerçeğini eklersem, bir arama emri beni asla şaşırtmaz ve kovuşturmaya karşı güvende olacağıma inanıyorum. Kendimi ve laboratuvarımı 7/24 canlı yayınlamaya istekli olacağım ve eğer polis beni basarsa ve bana karşı kullanacak sıfır fiziksel kanıt bulursa, laboratuvarımı terk ettiğim ve ardından arama emrinin tebliğ edildiği videonun internet altını olacağına inanıyorum! Ve tabii ki videolarımda kullandığım tüm laboratuvar malzemelerini, kimyasalları ve ilaçları sağladığı için BB'ye sürekli teşekkür ederim. Küçük gösterime sponsor olarak gerçekten kaybedemezsiniz! Ne düşünüyorsunuz, ilgileniyor musunuz?