- Reaction score
- 260
- Deals
- 1
Birkaç aydır bu sitedeyim ve biraz araştırma yaparak kendilerini gerçekten deneme cesaretine sahip olmadan adım adım talimatlar istedikleri videoları kaşıkla beslemeyecek birçok insan olduğunu fark ettim. Yayınlanan Sentezlerin %80'inin birkaç kelime değiştirilerek kopyalanıp yapıştırıldığını söyleyebilirim. Başkalarının çalışmalarını sahiplenen insanlar Çok az katkı Evet anlıyorum hepimiz aynı gemideyiz ve hepimizin yardıma ihtiyacı var ama bunların çoğu zaten okumanız için orada. Bazı insanlar yardım istemeden size her şeyi anlatan bir sentezi bile takip edemiyor, başkasının sentezini takip ederek nasıl yanlış yapabilirsiniz Burada sadece birkaç kişinin daha iyi verim veya daha az kontrollü / kısıtlanmış kimyasallar için farklı yollar denediğini gördüm, bu sadece son zamanlarda gördüklerim. Bana göre, kendi rotanızı yaptığınızda (açıkçası tehlikeli ama aldığınız risk bu) deneyiminizi paylaştığınızda deneme yanılma vb. Organik kimya sizin ve başkaları için çok tehlikelidir, özellikle de ne yaptığınıza dair bir fikriniz yoksa? Uyuşturucu elde etmenin daha kolay bir yolunu isteyen çok fazla amatör onları başkalarından satın alın, kendinizi veya başkasını öldürme zahmetinden kurtarın. satıcılar için iyi bir site. Bu site bana göre değil.