Paracelsus'un listelediklerine ekleyeceğim bir şey, yararlı bulduğum bir şey çünkü ambienim zamanla etkili bir şekilde çalışmayı bırakıyor ve bazı insanlar için uykuda yürüme, araba kullanma, alışveriş yapma gibi garip şeyler diğer şeylerin yanı sıra daha yüksek dozlarda ortaya çıkabiliyor, bazı insanlar herhangi bir dozda, biraz Montmorency tart vişne suyu içiyor, sadece kısmen konsantre olduğu için Indian Summer markasını satın alıyorum, bazı markalar% 100 konsantre ve doğru karışımı bulmanız gerekiyor. Neden Montmorency vişne suyu?
Montmorency tart vişne suyunun tadı harika ve aynı zamanda içinde doğal olarak oluşan melatonin var (kabaca gram başına 013 mg) ve ayrıca triptofan da var, hani şu hindide bulunan ve herkesin uykusunu getirdiğini söylediği şey, triptofan vücudumuz tarafından hem Seratonin hem de melatonin yapımında kullanılıyor. Belki de kafamdan uyduruyorumdur ama melatoninin kendisi olmasa da bana yardımcı olduğunu hissediyorum ve kenevir sakızları yaparken kullanıyorum ki bunun da uykuya yardımcı olduğunu düşünüyorum. Ancak bir uyarı, şeker eklenmiş ucuz meyve sularına dikkat edin, bu bir olumsuzluktur, konsantre bunu hafifletecektir ve ekşi tadı nedeniyle eklenen şekerlerden kaçınmanız gerekiyorsa veya kaçınmak istiyorsanız çok fazla ihtiyacınız yoktur ve elbette bugünlerde her şeye şeker koymak zorundalar.
Alerjiler de bir sorun, alerjiniz olmadığından emin olun, bu kirazları hiç duymamış, dolayısıyla hiç yememiş ve olası alerjiler hakkında hiçbir fikri olmayan birçok insan tanıyorum. Daha sonra melatonin ile etkileşime girebilecek aynı ilaçlarla potansiyel etkileşimleriniz var, montmorency kirazlarında diğer kirazlardan daha fazla melatonin olduğu düşünüldüğünde, bazı etkileşimler antikoagülanlar, antikonvülsanlar, diyabet ilaçları, yüksek tansiyon ilaçları, İmmünosupresanlar ve kafeini içerir. Çoğu insan uyumaya çalıştığı için melatoninle birlikte kafein içmez, ancak çay gibi bazı şeylerin içinde doğal olarak kafein bulunduğunu hatırlayarak, mealatonin almak için çay içerseniz, kafein vücudun melatonini emme yeteneğini engelleyebilir ve melatonin birikmesine yol açabilir. Takviyeler birçok ilaç gibi düzenlemeye tabi değildir ve bazılarında seratonin eklendiği tespit edilmiştir ve serotonin birikimi serotonin sendromuna yol açabilir. Melatonin gibi bir şey almadan veya doğal olarak onu içeren vişne suyu içmeden önce araştırılması gereken iyi şeyler.