Question 4 numaralı laboratuvarımı % saflık (zarar azaltma) ile test ettirmek mi istiyorsunuz?

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Tüketiciye güvenli, neredeyse saf bir ürün sunmak istiyorum, bu # 4 chinna beyazı benim özelliklerime göre taze yapıldı, kaliteyi doğrulamak ve gelecekteki müşterilere Fent içermediğini ve en az% 85 ila% 98 saf olduğunu garanti etmek istiyorum, aşçıya sadece benim için bir parti hazırlattım ve Fent içermediğinden emin oldum, bu yüzden yapılması ve kapıma gelmesi 2 hafta sürdü, bu yüzden ABD'de% rapor verebilecek ve fent içermediğini onaylayabilecek bir laboratuvara ihtiyacım var ...

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Test etmenin temel bir yolu, aktif bileşiklerin ne olduğunu görmek için test şeritlerini kullanmaktır, fent test şeritleri bunu tespit etmede oldukça iyidir ve OPI (opiat) yazan test şeritleri bazen fent şeridi negatif diyorsa ayırt etmeye yardımcı olur. Lütfen dikkatli olun çünkü bugünlerde opiatların %95'inden fazlası sentetiktir ve elinizdeki maddenin fent veya izoton analoğu olma ihtimali çok daha yüksektir.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,102
Deals
1
Bu sitede test yapan yerler var, postalıyorsunuz ve kendinize ait olduğunu belirten bir isim veriyorsunuz. Bir yerde 100 dolara mal oluyor ama birkaç yerde daha var.