Sorularınıza iki cevap
"Bitcoin Aşırı Değerlendi mi?"
Benim görüşüme göre, eğer bir şey varsa, HİÇBİR ŞEKİLDE değerinin altında değildir.
Bitcoin'in "tasarımında" özünde değer artışı vardır ve birçok faktör nedeniyle asla aşırı değerli olamaz
Mesela
Ters inflamasyon.....
Ve anonim para ile ilgili olarak, XRP veya Monero'nun değerinin artacağını ve aslında
büyük bir yatırım olduğunu tahmin ediyorum (Eğer gerçek bir falcıysam.) Monero'nun FİYATININ en az 10 bin USD'ye kadar uçacağını ve Bitcoin'in bunu bilmeden önce veya 4-5 yıl içinde 180-300 bin usd'yi mat edeceğini söylüyorum.
Birkaç yıldır yaptığım tahminlerde BTC değerindeki iniş ve çıkışlar konusunda haklıydım
Göreceksiniz, bir madenciydim ve 3 yıl boyunca 256SHA algo üzerinde 7/24 benim için çalışan bir sürü ASIC'im vardı. Yaklaşık 2 ay boyunca 6500 usd'ye kadar elektrik ödedim, yine de ödedim ya da soğuk cüzdanım "donana" ve Binance hesabım hacklenene ve bir FIDO2 (Yubikey) ile kilitlenene kadar, yani özellikle hedef alınmadığınız sürece temelde sarsılmaz
Bana güvenin ve paranızı şimdi kullanabildiğiniz zaman kullanın, üzerinde çok fazla durmayın, bu sadece para
Zamanla bunu KOLAY hale getirebilirsiniz
MONERO