- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Merhaba
Bazı deneyler yaptım. 2CB (toz 2cb Hbr) kullandım.
Deneyin 1. Bölümü
1. 2CB Hbr (2,7 g) kahve değirmeninde küçük fraksiyonlara öğütülmüştür
2. 2,7 g od 2CB Hbr 100 ml ılık suda çözüldü (yaklaşık 40-50C)
3. Suluboya 360g/m2 A4 kağıdına slite kahverengi su koymak için yaklaşık 8cm paintbrusch kullanılmıştır.
4. İşlem biraz zaman aldı. Kağıda su koydum, kuruması için birkaç dakika bekledim, bir sonraki katmanı koydum. Yaklaşık 30 dakika sürdüğünü söyleyebilirim.
5. Kağıt ertesi gün kullanıma hazırdı. Kuruydu ve biraz daha kahverengi olduğunu ve eskisi kadar esnek olmadığını hissedebiliyordum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deneyin 2. Bölümü
1. Kağıt, kahve değirmeninde küçük parçalar halinde öğütülmüştür
2. Kağıt 500ml cam kimyasal filtreye yerleştirildi
3. 100 ml ılık su filtreye yerleştirildi. Temiz ve güzel su toplandı.
4. Filtreye bir kez daha 100 mg konuldu ve bir kez daha su toplandı.
5. Eminim ki kağıdın içinde daha fazlası vardı veya belki kullanılan çözücü daha iyi olabilir - herhangi bir şey önerebilirseniz lütfen yapın.
6. Toplanan 200 ml su cam düz bir kaba konuldu. 3-4 gün beklettim.
7. Tüm su buharlaştığında 2,1g güzel küçük sarı küçük kahverengi kristaller toplayabildim (temiz 2cb hbr).
8. Kristaller güzel görünüyor, onları test ettim, iyi çalışıyor ve test edildi - 2CB.
Bu yöntemin düzeltilebileceğinden, belki daha iyi bir çözücü yapılabileceğinden eminim.
Kağıdı saklayıp bir kez daha öğütürsem ve su ekstraksiyonunu tekrarlarsam daha fazla 2CB Hbr olacağından da eminim.
Bazı deneyler yaptım. 2CB (toz 2cb Hbr) kullandım.
Deneyin 1. Bölümü
1. 2CB Hbr (2,7 g) kahve değirmeninde küçük fraksiyonlara öğütülmüştür
2. 2,7 g od 2CB Hbr 100 ml ılık suda çözüldü (yaklaşık 40-50C)
3. Suluboya 360g/m2 A4 kağıdına slite kahverengi su koymak için yaklaşık 8cm paintbrusch kullanılmıştır.
4. İşlem biraz zaman aldı. Kağıda su koydum, kuruması için birkaç dakika bekledim, bir sonraki katmanı koydum. Yaklaşık 30 dakika sürdüğünü söyleyebilirim.
5. Kağıt ertesi gün kullanıma hazırdı. Kuruydu ve biraz daha kahverengi olduğunu ve eskisi kadar esnek olmadığını hissedebiliyordum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deneyin 2. Bölümü
1. Kağıt, kahve değirmeninde küçük parçalar halinde öğütülmüştür
2. Kağıt 500ml cam kimyasal filtreye yerleştirildi
3. 100 ml ılık su filtreye yerleştirildi. Temiz ve güzel su toplandı.
4. Filtreye bir kez daha 100 mg konuldu ve bir kez daha su toplandı.
5. Eminim ki kağıdın içinde daha fazlası vardı veya belki kullanılan çözücü daha iyi olabilir - herhangi bir şey önerebilirseniz lütfen yapın.
6. Toplanan 200 ml su cam düz bir kaba konuldu. 3-4 gün beklettim.
7. Tüm su buharlaştığında 2,1g güzel küçük sarı küçük kahverengi kristaller toplayabildim (temiz 2cb hbr).
8. Kristaller güzel görünüyor, onları test ettim, iyi çalışıyor ve test edildi - 2CB.
Bu yöntemin düzeltilebileceğinden, belki daha iyi bir çözücü yapılabileceğinden eminim.
Kağıdı saklayıp bir kez daha öğütürsem ve su ekstraksiyonunu tekrarlarsam daha fazla 2CB Hbr olacağından da eminim.