Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Merhaba arkadaşlar. Burada sizi kişisel olarak etkileyen olağanüstü TV şovları ve filmler hakkında konuşmak istiyorum.
Bazı başarılar elde etmenize yardımcı olan veya tam tersine bazı ciddi sorunlardan kaçınmanıza yardımcı olan anlar.
Yirmi yıl sonra bile, "The Wire" dizisinde polislerin sokak uyuşturucu satıcılarının telefonlarını dinleyebildiği ve sonunda çağrı cihazlarına geçmelerine neden olan hikayeyi özellikle hatırlıyorum. O zamanlar bu beni o kadar etkilemişti ki arkadaşımla birlikte kendimiz de çağrı cihazı almaya karar verdik. Sanırım etraftaki insanlar bize aptal gözüyle bakıyordu. Şimdi anlıyorum ki 2005 yılında çağrı cihazı kullanmak, tek kullanımlık telefonlar kullanmaktan çok daha fazla dikkat çekiyordu. Ama o zamanlar çok zeki olduğumuzu düşünüyorduk.
Bugünlerde insanlar çağrı cihazlarını hatırlamıyor ve çoğu insan onları hiç duymamış bile. Shiiiiiit
O zamandan bu yana uzun zaman geçti, ancak polislerin zencileri nasıl dinlediğini hala hatırlıyorum,
ve bu bilgiyi her zaman aklımda tutuyorum.
ve bu bilgiyi her zaman aklımda tutuyorum.
Tony Montana'nın korkusuz bir suçludan çılgın bir hasta piç kurusuna dönüştüğü Scarface filminin hikayesinden de çok etkilendim ve bunun ana nedeni kendi ürünü olan kokaindi. Kokain onu deli yapmamış, sadece gerçek doğasını ortaya çıkarmış ve vurgulamıştır. Birçoğumuzun içinde dışarı çıkmasına izin vermememiz gereken bir şey vardır ve bunu kontrol altında tutmak bizim yararımızadır. Kokain Tony'yi mahvetti ve ben bunu hep hatırlayacağım: Ürününüzü kullanmayın, bu sizi içten içe yok edecektir.
İyi bir satıcı asla malını kullanmaz.
Sizi ciddi şekilde düşünmeye sevk eden herhangi bir bölüm hatırlıyor musunuz?