alinma dostum ama ki̇myayi öğrendi̇ği̇mde sudo'yu satacağim ne demek, vay canina yeralti kovani'nda veya wetdreams/zonez yillarinda koltuk aşçiliği yaparkenki̇ hali̇me benzi̇yorsun.
Öncelikle öncülleri nasıl toplayacaksınız? Eğer AB'deyseniz, benim gibi biliyorsunuz ki, Çek Cumhuriyeti ve sadece Taylandlılara shaboo ve pembe yaba tabletleri kullanan ve satan bazı Taylandlı topluluklar dışında büyük bir d-meth ticareti yoktur.
Ayrıca AB'deki rc sahnesi çok büyüktü ve bugünlerde değil, İngiltere sahnesinin başlangıcından, İngiltere yasağından bahsediyorum ve o zamanlar sahne daha belirsizdi, demek istediğim, o zamanlar yenilikler için kullandığım bromodragonfly'dan neredeyse öldürüldüm. dükkan çünkü burada AB'de Çin yasağından önce Polonya'dan internet mağazaları ve haplardan çıkarılan pse satan till.i.come gibi e-posta satıcıları vardı, ama demek istediğim, pse üretimi üzerinden para kazanamazsınız.
Ayrıca bulduğunuz çoğu yöntemin artık özellikle ABD'de kullanılamadığını unutmayın.
en i̇yi̇si̇ beyaz 60 veya 120 mg, şahsen ben sadece 60 mg pse 2,5 cetirizine kullaniyorum, i̇yi̇ sonuçlar alabi̇li̇rsi̇ni̇z veya 120'yi̇ povidone i̇le kullaniyorum.
ayrica unutmayin ki̇ burada bu i̇şi̇ paylaşan efsane adamlarin yazilari her zaman başarisiz deneyler ve denemelerle dolu uzun bi̇r yolun son süreci̇di̇r.
ve ayrıca iyi bir acemi aşçıya sahip olmak için minimum pse benim deneyimime göre 8/10 gram pse fb'dir,