Question WEED'i nasıl yaparım

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Dörde bir göz attım. Ve ya ben bir gerizekalıyım ya da ot hakkında çok fazla şey yok *en azından onu yapmak*
Bu yüzden burada sormaya çalışıyorum. Hiç uyuşturucu denemedim. Yaptığım tek şey bir poşetten deodorant solumaktı.
Ot yetiştirmek gerektiğini biliyorum. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ucuz olduğu sürece otun kalitesi umurumda değil.
Bir satıcıdan alma riskine girmek istemiyorum, onun yerine kendim yapmayı öğreneceğim. İhtiyacım olan ekipmanı ve nereden bulacağımı bilmiyorum.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Eminim sizi doğru yöne yönlendirecek birçok kullanıcı olacaktır. Ancak haklısınız, forumumuz sentetik ilaçlar hakkında, bitki bazlı ilaçlar değil.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Ot yetiştirme hakkında birçok YouTube kanalı ve diğer forumlar var

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Bu kanalları veya fourm'leri nerede bulabileceğimi sorabilir miyim?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Hangi tür yabani ot bitkisi yetiştirmek istediğinizi bulun.
2. Eğer içeride yetiştiriyorsanız, hava sirkülasyonu olması gerekir.
3. Havalandırma
4. Doğru beslenme programı
5. Bitkiler henüz tohum halindeyken yetiştirme ışığınız 100w ila 600w arasında olmalı ve ortamın havasız olması gerekir (1 - 4 hafta yetiştirme süresi)...
6. Büyümeye başladıklarında büyüme ışığını 600w'dan 1100w'a çıkarırsınız. Ve yepyeni bir beslenme programına başlayın (1 ila 8 hafta) büyüme süresi.
(Bazı bitkiler sadece 6 haftaya ihtiyaç duyar) bu yüzden yetiştirmeden önce bitki hakkında bilgi edinin.
7. Normal toprak yerine coco toprağı kullanın, böylece beslemeyi berbat ettiğinizde her zaman düzeltebilirsiniz.
8. Doğru büyüme ışığını seçin... led ışık ve HPS ışık arasında bir fark vardır.
Hps daha ucuzdur ancak ısıyı kontrol edebilecek bütün bir hava sistemine ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Aksi takdirde her şeyi yakarsınız.
Led ışık pahalıdır ama daha güvenlidir ve ağır hava sistemlerine ihtiyaç duymaz.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Ve en önemli kısım hatalara dikkat edin. Her şeyi berbat edebilirler. Yaprakların altından püskürtmek için Neem yağı kullanın. Çünkü yumurtalarını oraya koyarlar. Sadece üzerlerindeki ışığı kapatmak istediğinizde püskürtün.

9. Bir ışık programı yapın
* Vejetatif - Fide veya klon Vejetatif Aşamaya yol açar -
Günde 18-24 saat ışık verin

* Çiçeklenme - Çiçeklenme (Tomurcuklanma) Aşaması Hasada götürür -
Her gün 12 saat aydınlık ve 12 saat karanlık verin

Karanlık dediğimizde. Gerçekten karanlık demek istiyoruz! En küçük ışık bile çok fazla geçemez.

Yetiştirmek için doğru çadırı/yeri kullanın.