en eksiksiz filtreye sahip tam maske... yeterli mi? hala ne gibi risklerimiz olabilir?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
en eksiksiz filtreye sahip bir drager x-plore 6500 kullanıyorum, hg gazı dahil.... ancak ne kadar gaz, buhar vb. geçiyor? bunlar% 100 güvenli mi? kokular geçiyor, ancak cıva, alüminyum vb. ile korkmalı mıyım?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Filtreler, üretildikleri kullanım için çok güvenlidir. Normalde, kimyasal maruziyete bağlı olarak maske altında tam bir vardiyadan sonra filtreyi değiştirmeniz gerekir. Açıldığında, filtreler yaklaşık 6 ay boyunca kullanılabilir, koku gelirse veya nefes almak çok daha zorlaşırsa, filtre kapasite sınırındadır, ayrıca ısınabilir. Bu kombinasyon filtreleri birçok farklı kimyasalı kapsıyor olsa da, daha çok kısa süreli kullanım içindir. Kendinizi tam olarak nelerden korumanız gerektiğini biliyorsanız, örneğin saf cıva filtresi kullanmanız yararlı olacaktır, çünkü kombinasyon filtresinden çok daha fazla kapasiteye sahiptir. Dolayısıyla, bir filtrenin kullanım süresi büyük ölçüde kullanım zamanına, ne için filtre kullandığınıza ve havanın yüküne bağlıdır, her zaman değiştirmeye değer.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

Bu değerli bilgi için teşekkürler, bu yüzden bir hg / al amalgamı için özel bir filtre daha iyi olurdu ve PMK'dan bir MDMA sentezindeki sürecin geri kalanı için ne kullanırdınız? hepsi bir arada filtre mi yoksa daha iyi seçenekler mi seçerdiniz?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Kombine filtreler kullanın, bunlar her şey için yeterlidir. Bunları 6 ay sonra değiştirebilirsiniz, pahalı değillerdir.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Yarım maskemle birlikte kombine filtreler kullanıyorum, çünkü yüksek yüklü bir atmosferde çalışmıyorum ve sadece kısa kullanım sürelerim var. Örneğin, cıvayı alıp reaksiyon için hazırlamak veya zehirli gazla dolu bir aparatı sökmek gibi. Maske çoğunlukla çeker ocağa ek bir koruma sağlıyor veya acil durumlarda el altında hazır bulunuyor.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
en eksiksiz olanı aldım, umarım işe yarar!!! kokular hakkında ... maskeden bir koku geçtiğinde yanlış bir şey olduğundan şüpheleniyorum, ama ... bu normal, değil mi? hala koruyor mu?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
sorun bu, "PRO" bir duman davlumbazım yok ... sadece bir hava aspiratörünün tüpü (seralarda veya mutfaklarda kullanılanlar gibi) sadece dumanların oluştuğu yerde 8bir reflü kolonunun üstü vb) ve şişeleri açtığımda vb, ama yeterli olmadığını hissediyorum ... ne düşünüyorsun?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Uygun bir davlumbazım, davlumbaz hortumunun masanın üzerinden sarktığı aktif karbon filtreli iyi bir üfleyicim var, bu da oldukça yeterli. Sürekli bir hava akışı olduğu sürece her durumda çok kirli bir atmosferiniz olmaz. Bunun yeterli olmadığını düşünüyorsanız ve yeterli oksijen olup olmadığından emin değilseniz, büyük bir solunum havası tüpüne giden uzun bir hortumla veya örneğin itfaiyenin kullandığı gibi sırt çantası olarak bir basınçlı hava solunum cihazı öneririm. Havanın oksijen içeriğini ölçebilen özel ölçüm cihazları vardır.
Normal maske ve zaten yeterince alışkın olduğunuz kombinasyon filtrenizle deneyin ve eğer maske altında normal nefes alabiliyorsanız, koruma yeterlidir.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Hayır, öyle değil. Havanın filtreleri atlamasını önlemek için sıkıca takmanız gerekir. Muhtemelen bu maske iyi değil.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx arkadaşım, çok değerli bilgiler, kesinlikle bazılarını deneyeceğim

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Ya da filtre çok eski ve kapasite sınırında.
Kullanmadan önce maskenin yüzünüze tam oturup oturmadığını her zaman kontrol ettiniz mi? Kontrol için 5 saniyelik kolay bir yöntem var. Elinizi filtrenin üzerinde tutun ve nefes alabildiğiniz kadar sert nefes almaya çalışın, eğer maske yüzünüze sıkıca oturuyorsa ve kesinlikle hiç hava almıyorsanız, o zaman maske sıkı olmalı ve koku da algılamamalısınız. Eğer öyleyse, filtreyi değiştirin.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
EVET, EVET...Her taktığımda bu testi yapıyorum, çok eski olması sebep olamaz, filtrenin 3 kullanımı var..yeni bir tane, ama kokular hiç geçmiyor, kullandığım tüm maskelerle, yarım veya tam maskeler....

yüzüme oturmasına gelince, test tamam ve biraz sakalım var... bugün çok fazla kesmeyi denedim ve hala aynı....

tüm bunlar hakkında, dün "yeni" bir birleştirme denedim, sadece kesilmiş kareleri kullanmak yerine birçok insanın yaptığı ve hepsinde işe yarayan şeyi yaptım, kareleri bir mutfak robotuna veya bir kahve değirmenine koydum... bu yöntemin çok fazla yarı öğütülmüş AL ortaya çıkaracağını ve çok daha hızlı bir reaksiyon ve etkinlik kaybı ve tabii ki nihai verim nedeniyle uygunsuz olabileceğini düşündüm, ama .. birçok insan yaptığı için... denedim,,,, OMG ... bu şey öldürücü bir reaksiyon yaptı... AL'yi (kalın bir tane, 30 mikron) yaklaşık 10 dakika içinde yaktı... buz banyosuna koymayı denedim ... ama hiçbir şey.... en azından MDP2P veya METHYLAMINE'imi boşa harcamadım... bir ton H2 gazı üretiyor.... ancak cıva ve AL'nin kirlenmesi konusunda endişeliyim.... SORU ŞU: endişelenmeli miyim? yoksa sadece H2 gazı her yerde ve hepsi bu mu? AL folyosu yanmış kağıt gibi bitti....

Benim bakış açıma göre amalgamasyon... 2-3 dakika içinde zincirleme bir reaksiyonla başa çıkmak imkansız, sanki biri AL tozu kullanırsa..... meydanlarıma geri döneceğim haha
G.Patton sizin görüşleriniz de çok takdir edilecektir (eğer beni anladıysanız hahaha)

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
O zaman bu kombinasyon filtresi ile filtrelenmeyen bir madde olacaktır, çünkü her şey yolundaysa hiçbir şey koklamayacaksınız. Filtrenin uygun olup olmadığını her durumda kontrol edin, maskenin altında bir koku hiçbir durumda fark edilmemelidir.
Yüzdeki derin yara izleri veya aşırı belirgin bölgeler de sızıntı anlamına gelebilir, muhtemelen önceden bu bölgelere krem uygulayın.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
krem seçeneğini deneyeceğim, bunu hiç düşünmemiştim, teşekkürler!

örneğin balmumu dönüşümü yaparken kokması kaçınılmaz.... ama bunun için hangi filtreyi kullanmalıyım? daha eksiksiz bir filtre yok, hepsi dahil (sözde)

amalgamda, eğer yüzümü olması gerekenden daha fazla yaklaştırırsam, IPA'nın kokusunu alabiliyorum ....
amalgamın metalik kokusunu alamıyorum ve bu benim için en önemlisi, hg ve AL beni çok korkutuyor, dürüst olmak gerekirse, çok net olmayan bilgilerle bile, sadece amgamlardan kaçınmak için NMF rotasını denemek üzereyim.

Yardımın için teşekkürler dostum, çok minnettarım

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Hey dostum, NMF rotası nedir?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident