EVET, EVET...Her taktığımda bu testi yapıyorum, çok eski olması sebep olamaz, filtrenin 3 kullanımı var..yeni bir tane, ama kokular hiç geçmiyor, kullandığım tüm maskelerle, yarım veya tam maskeler....
yüzüme oturmasına gelince, test tamam ve biraz sakalım var... bugün çok fazla kesmeyi denedim ve hala aynı....
tüm bunlar hakkında, dün "yeni" bir birleştirme denedim, sadece kesilmiş kareleri kullanmak yerine birçok insanın yaptığı ve hepsinde işe yarayan şeyi yaptım, kareleri bir mutfak robotuna veya bir kahve değirmenine koydum... bu yöntemin çok fazla yarı öğütülmüş AL ortaya çıkaracağını ve çok daha hızlı bir reaksiyon ve etkinlik kaybı ve tabii ki nihai verim nedeniyle uygunsuz olabileceğini düşündüm, ama .. birçok insan yaptığı için... denedim,,,, OMG ... bu şey öldürücü bir reaksiyon yaptı... AL'yi (kalın bir tane, 30 mikron) yaklaşık 10 dakika içinde yaktı... buz banyosuna koymayı denedim ... ama hiçbir şey.... en azından MDP2P veya METHYLAMINE'imi boşa harcamadım... bir ton H2 gazı üretiyor.... ancak cıva ve AL'nin kirlenmesi konusunda endişeliyim.... SORU ŞU: endişelenmeli miyim? yoksa sadece H2 gazı her yerde ve hepsi bu mu? AL folyosu yanmış kağıt gibi bitti....
Benim bakış açıma göre amalgamasyon... 2-3 dakika içinde zincirleme bir reaksiyonla başa çıkmak imkansız, sanki biri AL tozu kullanırsa..... meydanlarıma geri döneceğim haha
G.Patton sizin görüşleriniz de çok takdir edilecektir (eğer beni anladıysanız hahaha)