- Reaction score
- 2
Hey millet, bir soru....
Bir süredir Hollanda'dan 1:1 oranında izopropanol ile karıştırılmış ve daha sonra konsantre sülfürik asit ile amfetamin sülfata dikkatlice çökeltilmiş BMK yağı satın alıyorum.
Şimdi başka bir tedarikçiden bmk yağını test ettim ve yukarıda açıklandığı gibi amfetamin sülfata dönüştürmeye çalıştım. Şimdi yağ geldikten sonra bana dietil (fenilasetil) malonat (CAS- 20320-59-6) satıldığını fark ettim ... Bunu bmk'ye nasıl dönüştüreceğime dair başlığınıza zaten baktım, maalesef dönüştürmek için yeterli deneyimim ve ekipmanım yok.
Şimdi soruma gelelim: yağdan sadece amfetamin elde etmek için doğru CAS numarası hangisidir?
Bunu aşağıdaki talimat altında biliyorum:
1'e 1 izopronal ile karıştırın ve çözeltide sülfat oluşana kadar damla damla sülfürik asit (%96+) ekleyin.
Yani zor bir adım yok ve yeni başlayanlar için uygulaması kolay.
Benzil metil keton altında aşağıdaki CAS numarasını buldum:
Tanımlayıcılar
Diğer isimler
benzil metil keton; metil benzil keton; fenil-2-propanon
CAS numarası
103-79-7
lütfen biri bana yardım edebilir mi... bunun için çok minnettar olurum!
Amfetamini kolay yoldan yapmak için ihtiyacım olan CAS bu mu?
Çok kötü ingilizcem için özür dilerim, ben almanım
Bir süredir Hollanda'dan 1:1 oranında izopropanol ile karıştırılmış ve daha sonra konsantre sülfürik asit ile amfetamin sülfata dikkatlice çökeltilmiş BMK yağı satın alıyorum.
Şimdi başka bir tedarikçiden bmk yağını test ettim ve yukarıda açıklandığı gibi amfetamin sülfata dönüştürmeye çalıştım. Şimdi yağ geldikten sonra bana dietil (fenilasetil) malonat (CAS- 20320-59-6) satıldığını fark ettim ... Bunu bmk'ye nasıl dönüştüreceğime dair başlığınıza zaten baktım, maalesef dönüştürmek için yeterli deneyimim ve ekipmanım yok.
Şimdi soruma gelelim: yağdan sadece amfetamin elde etmek için doğru CAS numarası hangisidir?
Bunu aşağıdaki talimat altında biliyorum:
1'e 1 izopronal ile karıştırın ve çözeltide sülfat oluşana kadar damla damla sülfürik asit (%96+) ekleyin.
Yani zor bir adım yok ve yeni başlayanlar için uygulaması kolay.
Benzil metil keton altında aşağıdaki CAS numarasını buldum:
Tanımlayıcılar
Diğer isimler
benzil metil keton; metil benzil keton; fenil-2-propanon
CAS numarası
103-79-7
lütfen biri bana yardım edebilir mi... bunun için çok minnettar olurum!
Amfetamini kolay yoldan yapmak için ihtiyacım olan CAS bu mu?
Çok kötü ingilizcem için özür dilerim, ben almanım