ve sonsuza dek mutlu yaşadılar... belki :)

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Daha deneyimli bir grup olarak sizin görüşlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bu soruyu sormamı isteyen arkadaşla ilgili hikayeyi kendime saklayacağım ve gerçeklerle başlayacağım: 30 yaşındayım, bir köpeğim var ve her ay bir daire kiralayarak biraz para kazanıyorum, ancak 5-6 yıl hapis cezası yaklaşıyor, köpek dışında zevk aldığım şeyden vazgeçmeyeceğim, kimyagerlik oynamaya geri döneceğim. Her şeyin farkındayım vs. Soru, birkaç ay içinde, iyi bir başlangıç için paramla yüzümde bir gülümsemeyle gün batımına doğru gideceğim varsayımsal bir anla ilgili :) Hangi ülkeyi seçerdiniz ve seçerken nelere dikkat ederdiniz? Avrupa'da, Polonya'da yaşıyorum, bence Asya en güvenlisi olacaktır. Batı medeniyetinin en büyük başarı olarak gördüğü elektronik, ihtişam ve diğer tüm bu saçmalıklar olmadan dünyanın sonunda yaşamak teorik olarak benim için bir artı. Kimseye telkinde bulunmamak için daha fazla fikir beyan etmeyeceğim. Coşkuya rağmen, sağduyu ve gerçekler hala en önemlileridir

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kahretsin, Ocak ayından beri cevap yok...

Umarım iyisindir dostum.

Dürüst olmak gerekirse, bunu belirli bir ülkeye bağlamazdım, seçeceğiniz ülkenin Polonya ile suçluların iadesi anlaşması imzalamamış olması ve ideal olarak AB ile de en iyi ilişkilere sahip olmaması önemlidir.
Venezuela'yı düşünebilirim çünkü burası güzel ve sıcak bir ülke ve 2000 yılından önceki Avrupalı terör gruplarından eski okul teröristleri için güvenli bir sığınak.

Dünyanın geri kalanıyla iyi bağlantıları olmayan ama yaşlanma açısından (hastaneler, sağlık hizmetleri) yaşamak için iyi bir yer olacak kadar modern ve ucuz bir ülke istersiniz.

Siz de küçük adımlarla düşünmelisiniz. Bunu en başından itibaren işlemeye başlayın. Ayrılmak zorunda kaldığınızda durum nasıl görünecek? Havaalanlarında seyahat edebilecek misiniz? Kendinize sormanız gereken çok fazla soru var! İdeal olarak, Polonya'da tam da kaçışınız başladığında ziyaret edilmek üzere hazırlanmış güvenli bir yeriniz ve son varış noktanıza uçabileceğiniz bir ülkede bulunan başka bir güvenli yeriniz olsun istersiniz. Bu ülkenin AB dışında olması ve yine Polonya ile suçluların iadesi anlaşmasının imzalanmamış olması gerekir.

Kesin bir tutuklama durumunda, hapishaneye gitmezseniz derhal hakkınızda bir tutuklama emri çıkarılacağını ve bunun Europol veya Interpol'e de gönderilebileceğini aklınızda bulundurmalısınız.

Güvende kalın

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Cevap için teşekkürler. Ben iyiyim. Polonya'dan ayrıldım ama hala Avrupa'dayım. Para kazanıyorum.

Şimdiye kadar aranmadım, birkaç gün önce bir mahkeme davası oldu, ancak hazır bulunma isteğe bağlıydı ve bir şekilde kimse kendimi gösterme niyetinde olmadığımı fark etmedi. Bu biraz garip, çünkü kefaleti ödemedim ve bir kez bile polise bildirimde bulunmadım. Davaya dahil olan diğer iki kişinin avukatları işleri olabildiğince uzatmaya çalışıyor gibi görünüyor, çünkü birinin çocuğu olduğunu duydum. lanet olsun o farelere :).

Yasal bir işle başlamak zorundaydım, kimseyi tanımadığım ve hiç gitmediğim bir ülkeyi seçtim. Birkaç yıl çalışmadım ama eskiden iyi bir kaynakçıydım ve oradan başlamaya karar verdim. Her ihtimale karşı tüm videoları indiriyorum, çünkü küçük bir "mutfak" açmayı ve her şeyi çevrimiçi olarak yayınlamayı düşünüyorum. Bir yandan, henüz çevrimiçi ticaret yapmadım, bu yüzden önümde çok fazla öğrenme var, ancak diğer yandan, çok iletişim kuran biri değilim ve en başından beri insanları aramak zorunda kalsaydım, zihinsel olarak buna dayanamazdım :).

Geleceğe gelince, Avrupa'yı mümkün olan en kısa sürede terk etmek istiyorum, sanırım ciddi bir şekilde aranmama yaklaşık bir veya iki yıl var, ama biliyorsunuz ne kadar erken o kadar iyi. Peki ya havaalanları, eğer bir Avrupa tutuklama emriyle aranıyorsam, ya Avrupa dışındaki bir havaalanından uçuyorsam? İlk başta Güney Amerika'yı reddetmem bu havaalanları sayesinde oldu. Afrika da bu nedenle şüpheli, ancak Afrika'dan bir kayınbiraderim var ve kardeşinin orada 4 restoran açtığını yeni öğrendim :). Asya en güvenlisi gibi görünüyor, en kötü durumda kaynakçı olarak her zaman bir iş bulabilirim.
Polonya'da bana ait olmayan ve kirada olan bir dairem var, bu yüzden oradan biraz para kazanacağım.

Sonuç olarak, şimdilik bu kadar. Herhangi bir tavsiyesi veya yorumu olan varsa, duymak isterim

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
İyi olduğunuzu duymak çok güzel! :)

Size her konuda bol şans diliyorum, güvende kalın!!!

View previous replies…

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
beni̇m i̇çi̇n kolay olmayacak

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
İşler sarpa sardığında ne yazık ki bunlar beklenecek şeyler :( Tüm bunlarla güçlü kalın!!!

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Dediğiniz gibi, zaten her şey öngörülemez. En büyük planlar genellikle öngörülemeyen küçük hatalar nedeniyle başarısız olur. Bu işte risk almak zorundasınız. Bu arada, en kötü ne olabilir, 5 ya da 6 yıl hapis mi? Görünenin aksine, orası korkunç değil. Tabii ki zaman kaybı ve biraz sıkıcı, pes etmem, onlara yenilmem beni daha çok rahatsız ederdi. Kendime ve başarabileceğime inanıyorum ve sanırım kaybetmekten çok pes etmekten korkuyorum. Yaptığım şeyin daha kötü sonuçlanması mümkün ama kendi özgür irademle ve dövüşten sonra. Kendinize karşı bir şey yapmamak ve kendiniz hakkında iyi hissetmek önemli :)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Hapishaneyi korkunç bir yer olarak nitelendirirdim.

Güvende kalın

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Güzel profil resmi.
Kolluk kuvvetlerine asla teslim olmayın.
Hayatınızın ilerleyen dönemlerinde yaptıklarınız yüzünden hapse girebilirsiniz. Sonrası şimdi olmasından iyidir.
Umarım hepiniz en iyisisinizdir G.