Kot možnost ste ponudili "stalna dobava", vendar (in morda sem samo jaz natančen glede uporabljenih besednih zvez) bi bila ustreznejša besedna zveza "stalna dobava", saj kaže na enotno razpoložljivost in kakovost.
Kar zadeva "drugo", menim, da je treba dati prednost čim večjemu nadzoru tako prodajalcev kot strank, če to ne presega zakonskih meja. Tega so se dotaknili tudi številni drugi anketiranci. Priporočila/poroštvo nekoga so dobra, vendar je video kvalifikacija (na primer: uporabniško ime in datum, zapisan skupaj s stavkom, ki ga zahteva upravitelj, prikazan v videoposnetku, na katerem prosilec uporablja izbrano drogo (droge). Na strani prodajalcev je treba uvesti politiko ničelne tolerance do lažnih/nepravilnih opisov izdelkov. Poleg tega, čeprav je to verjetno zelo odvisno od posameznega prodajalca, način naročanja določenih izdelkov v večjih količinah in ne v večjih količinah majhnih ponudb.
Druga možnost zame je vključitev dodatnih preverjenih prodajalcev iz ZDA, najbolje z možnostjo regionalnega zastopanja. Poleg tega bi rad videl trenutne rezultate laboratorijskih testov (GCMS) za izdelke, ki jih ponuja kateri koli prodajalec.
Nazadnje, in to je verjetno že nekje objavljeno, čeprav ga še nisem našel, seznam zahtev, ki jih mora izpolnjevati uporabnik, če želi pridobiti dovoljenje, da postane prodajalec.
Zadnja stvar, ki jo bom povedal, je moje mnenje: To spletno mesto in načela, na katerih je bilo ustanovljeno, neizmerno spoštujem. Ali bi bilo mogoče nekatere preproste stvari prilagoditi, da bi izboljšali izkušnjo stranke? Zagotovo. Že vključitev tretje osebe, ki zadrži plačilo transakcije v depozitu do prejema in zadovoljstva z dobavljenim gradivom, je izjemna. Nadaljujte z odličnim delom! Še naprej si prizadevajte za izboljšave in omogočite strankam, da vplivajo na pozitivne spremembe. To, kar počnete, je impresivno in z veseljem pričakujem, kaj bo prinesla prihodnost!