@KokosDreams
Najprej, prosim, upoštevajte, da obstaja možnost X %, da je bbgare resnično narejen za zbiranje informacij o določenih igralcih, ki tako ali tako ne bi ustavile njihovega carrerja, edina razlika je v tem, da bi potencialne interesne skupine lahko dale problem ( kako narediti določena zdravila) - (vse te stvari bi tako ali tako dobili iz elektronskih knjig, brez kakršnih koli težav pa -> vam bodo dali možnost nakupa majhnih količin (ali morda velikih količin, kar bi določeno osebo pripeljalo do povezave med osebo in temi policisti za pridobivanje nadaljnjih informacij puščajo, saj spletna stran ne potrebuje samo javascript, ampak teče na clearnetu brez kakršnih koli težav. Obstaja nekaj aktivnih uporabnikov, ki so strokovnjaki za kemijo (seveda se lahko z njimi kadar koli posvetujete, vendar jim raje povejte vse, kar imate v mislih, saj so tu za vas)... in nekaj aktivnih ljudi, ki so bodisi idioti bodisi policaji. Varno bi stavil, da ne bi stavil, kdo je kdo, vendar mi je včasih to res jasno.
Po mojem mnenju je povprečna življenjska doba prodajalca na darknetu veliko krajša, kot si večina ljudi misli. Ne rečem, da določenih dejanj ne bi bilo mogoče opraviti anonimno, vendar je način delovanja na dnu tak, da če bo nekdo iz celotne piramide na neki čarobni točki nekje fuknil, potem se lahko potencialno povežeš tudi ti ... In zgodba se nikoli ne konča...
Naredite, kar želite, nekatere stvari zagotovo delujejo, vendar ne domnevajte, da je katera koli oseba in katera koli zbirka podatkov s shranjevanjem v zunanjem strežniku varna pred tem, da bi vas na neki točki izpostavili.
Btw, tehnologija, ki se uporablja za iskanje določenih puščanja v kodi literallty ničesar (vključno z zagonom VM z uporabo sistema Android, vse to "določene" stvari, ki je na spletu, je neskončno. Tisti, ki bodo na neki točki prišli do nje, bodo najboljši od najboljših v celotnem IT oddelku kibernetske varnosti.
Jaz bi samo ostal zelo, zelo previden s predpostavkami, kot je zato, ker nekaj je splošno uporablja vsi ljudje, kot je nekaj comunicator itd, tako da ne bi mogli biti badass narobe o tem in dejansko čakajo na svojo tragedijo,