"To je umetnost, gospod White! Vi ste umetnik! .... Hvala, Jesse, vesel sem, da se strinjate...."
Ja... načrtuj, da boš uničil nekaj serij, in če ne... no, sranje, zdaj si človek, Dawg...
Amfetamin je zelo preprost, kar zadeva sintezo. Le malo težje kot PSE v metamfetamin... ti fantje so v videoposnetkih videti kot skleda žitaric. Sam še ne morem reči, vendar me vključite v trenerja! Ko ste se lotili zahtevne naloge učenja izdelave metamfetamina, si niste mislili, da bo to tako preprosto kot kuhanje PSE v hidroeodni kislini (karkoli že to je) za nekaj ur.... a/b izvleček, mehurček plina HCl, zbiranje soli in pranje z acetonom. To je komajda kemija, kajne? Res je potrebnih nekaj korakov, nekaj dela in tveganja, dragi bog, dajte RP in I2 skupaj, kuhajte malo in dodajte enak delež vode, to je vaša HI kislina. Kapljica tega in kapljica tistega, dovolj preprosto, kajne? Morda vam sprva ne bo uspelo, verjetno ne bo - zato to pričakujte. Očitno tudi usposobljenim strokovnjakom običajno ne uspe poskusiti prvič. Zagotavljam vam, da ni težko, če znate natančno odpravljati težave in se učiti na napakah, na varen način. Če ste samouk, kot sem jaz, bodite potrpežljivi in vztrajni. Predvsem pa bodite varni. Nič od tega ne bo pomembno, ko boste zgoreli in končali v zaporu ali mrtvi. Pojdite v svojem tempu in živite, da se boste lahko učili še en dan.
Moj nasvet je, da se najprej vadite v "kemiji hrane". Ne brez razloga jim pravijo kuharji in kuharice. Naučite se pripraviti nekaj jedi, ne da bi pri tem karkoli zažgali ali koga spravili ob živce. Učite se organske kemije, naučite se tehnik, glejte videoposnetke, berite, berite, berite! Seznanite se s terminologijo. Začnite z majhnimi in preprostimi stvarmi ter jih vadite. Zlata jama je, ko nekdo na preprost način razloži, kaj se dejansko dogaja v določeni fazi reakcije, kaj je znanost v ozadju - kaj se dogaja, kaj se je spremenilo? Kako? Zakaj? Razumeti čarovnijo, si jo prilastiti, jo narediti za svojo in jo nato izvajati. Videl sem, da je nekdo v nekem drugem prispevku tukajšnje zapise imenoval "kemija iz kamene dobe", ki je za večino zastarela in neuporabna, vendar zabavna. Mislim, da se vrnite v svoj superlaboratorij in pritisnite gumb "START" za svoje stvari. Za nas ostale: Pustite umetnikom, da slikajo. Ko se bo vaša neumna civilizacija sesula sama vase in ne boste mogli ugotoviti, kako ponovno vklopiti elektriko ali dobiti več prekurzorjev iz Kitajske. Dinozavri bodo zunaj gromozanske kupole.
Epizoda Hamiltonovih s Festerjem v hudičevem kostumu in kuharjem MDMA z lasuljo. Če vprašate mene, je to bolj kul kot druga stran vzglavnika! Začetek iz nič, 15-20 korakov stran, morda več, in uporaba samo v trgovini kupljenih predmetov za proizvodnjo ~100 g dobrega, čistega izdelka. Kaj? Neverjetno... magic.... Umetnost! ......... Vas ne zabava?