Stvar, ki me pri številnih mednarodnih spletnih mestih vznemirja, je pričakovanje, da bo kupec že od začetka kupoval v razsutem stanju. Na trgu dw, na primer, nikoli ne bi kupoval v razsutem stanju, ne da bi prej prejel brezplačen vzorec ali vsaj kupil majhno količino ali plačal samo poštnino. Tako vsaj vem, da je prodajalec usposobljen za pošiljanje in da je izdelek sprejemljiv. Za snov, ki me zanima, za začetek potrebujem le 5-10 gramov. Seveda se bo količina sčasoma povečala. Toda ko sem dal občutke, so me prodajalci poskušali prepričati, naj kupim kg ali 5 kg količino. Kot gledam na to, je bolje za oba, da vidim, ali 5-10 gramov pride do cilja, koliko časa za pošiljanje, nasvete, ki bi jih lahko dal prodajalcu za prihodnje ladje, ki jih morda ne poznajo (ne pišite naslovov na roko, vakuumsko zaprite ali uporabite neprepustne zabojnike, ki jim sledi mylar itd.). To so stvari, ki bi jih rad zagotovil med ladjami majhnih količin, ki bi si jih lahko katera koli stran privoščila izgubiti. n spremenite pošiljanje pri naslednjem tovoru, ne pa samo pošiljanje kg. n sem zunaj kriptovalute, prodajalec je zunaj prihodnjih nakupov, razen če ponovno pošljejo itd . Mislim, da je to razlog, zakaj ppl tako zelo ljubi depozit na trgih dw.