Ni pošteno

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Zakaj to ne more biti nekaj takega v državah. Pri nas je trenutno metamfetaminska tehnologija preprosto slabša.
Vse od približno takrat, ko je prišel na trg Covid, se je dober izdelek izkazal za nedosegljivega. Veliko je tega "ogromnega kosa kristala", katerega delci tehtajo več kot kilogram, vendar je popolnoma odpadek, za katerega lahko samo sumim, da je ISOpropilbenzilamin.
Zato sem tukaj.
Ne poskušam proizvajati, da bi prodajal
trdo delam za svoj denar, mislim, da si zaslužim, da ga lahko porabim za tisto, kar izberem, toda kam je prišel ta svet, da ne glede na to, koliko denarja imaš, ne moreš kupiti niti spodobnega izdelka.

Spomnim se, da je bil met v 03 04 meth tako visok kot 500 za kroglo 8 (območje New Orleansa) in nisem mogel verjeti, da sem takrat plačal toliko, vendar vas je vsaj dobil visoko in pohoten kot pekel. Na tej točki bi dal vse, samo da bi imel priložnost, da bi to spet dobil.

Opravičujem se za rant, ki sem ga samo potreboval, da se odzračim

FJm1tsYQcv

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Glede te situacije se strinjam z vami. 30 gramov smeti, kamorkoli pogledaš. Naredil sem
test taljenja na nekaj pred nekaj tedni (epruveta s termometrom, ki je bil priklopljen na stran v pArrafinu na vroči plošči) in barva me je šokirala kot jeba, da se je stopila pri 144 °C (ali je bila 141?) Kakor koli že, točno sem vedel, kaj to pomeni. Zame je to pomenilo, da je 50 % msm in 50 % D,L. Večina ponarejenih se stopi pri precej višji temperaturi od msm, ki je 109 °C. 109+175÷2=142°C. Ko se topi, tudi diši po žveplu Ali ste vedeli, da 😏 veliko ljudi je mislilo, da je gov. da je vlada prepovedala psevdoefedrin, vendar tega v resnici ni storila. Lahko greste v lekarno, pokažete osebni dokument in kupite 3000 mg naenkrat. Oseba lahko zakonito kupi 9000 mg na mesec. Nekatere države imajo strožje smernice, v dveh državah je to mogoče le na recept, približno 40 držav pa nima zakona in sledijo zveznemu zakonu. Po pošti lahko dobite celo 7500 mg na mesec. Izgubite približno 12% na reakcijo v molski teži in mislim, da verjetno dobro delate, da učinkovito dobite 80%, vendar je 67% 9 gramov še vedno 6 gramov na mesec čistega zdravila Dextro. Na osebo. Seveda ne naredijo nobene škatle, ki bi bila 30-100 ali 100-30, tako da dejansko gledate na 20-120. Allegra D IA podpira, da je na voljo v 30-120, vendar je 36 dolarjev in je tako ali tako ne morem najti in tega ne bom plačal. V drugih novicah Kitajci prodajajo D-meth na Alibabi za 100 USD/g

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Ali so prodajalci na portalu alibaba zanesljivi? Ali mi ga lahko pošljejo v ZDA?

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Kaj pa težave pri ekstrakciji

american gopnik

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Kaj je nekdo rekel, da je smiselno o super gaku Ker ne glede na to, kako dobro so bile videti ekstrakcije nekoga, ki sem ga spoznala, In (je) jih je vse naredil .naravnost, da je naravnost na e, Tisti, ki uporablja aktivno oglje in hrano startch, dobesedno Vsaka ekstrakcija na več različnih znamkah psevdo. 24, 12, red hots..

Vse je bilo sranje.

Zdaj lahko rečem, da je omenjena oseba nikoli ni poskusila nobene od tablet allegra d ali takih tablet samo walfed ali blagovne znamke sudafed

TTL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
"Trdo delam za svoj denar, mislim, da si zaslužim, da ga lahko porabim za tisto, kar si izberem, toda kam je prišel ta svet, da ne glede na to, koliko denarja imaš, ne moreš kupiti niti spodobnega izdelka."

mogoče se samo bojijo, da lahko toliko stvari počnemo prek (jaz temu pravim vtičniki, ker za kratek čas razširijo to zmožnost, kot v brskalniku tako rekoč) in mogoče bi bilo za njih še huje, če bi več ljudi potem tudi začelo dvomiti v sistem in potem ugotovili, kakšna je banda opic z orožjem in kravatami, in prek tega so potem opazili, seveda se tudi odvrnili od teh "fetiš naredi opice v sivih vrečkah za smeti".

mislim, da je to njihov največji strah.

spunsolo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Ne razumem, zakaj vedno znova vidim objave o tem, da ne morem uporabljati tablet zaradi gak lol tam so tablete, ki delujejo prav dobro ... tudi zelo koristno. Enak postopek kot pred 20 leti lol