Želim narediti najboljši kokain

Anto789546

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hiiiii moji prijatelji ,
rad bi naredil kokain, vendar je težava v tem, da so v moji državi listi kokaina prepovedani, zato bi rad vedel, kje jih lahko dobim (imam že idejo, da bi uporabil "Delisse coca powder", vendar ne vem, ali bo delovalo), prav tako imam že recept za kokain, vendar če imate boljši, ne oklevajte in ga delite.
Hvala vnaprej prijatelji :)
(ps: uporabljam deepl zato se opravičujem za slabo angleščino (sem Francoz) )

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Če Delisse kokain v prahu in vsebuje kokain, je njegova ekstrakcija verjetno dražja zaradi cene samega čaja.

niko77

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni,

nisem našel nobene niti, ki bi govorila o izdelavi kokaina samo s čajem koka, tudi samo z listi, vendar je v moji državi to zapleteno, ali imate kakšno idejo, kako bi to lahko naredil ?

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Pozdravljen, moj prijatelj!

Poskušam izboljšati formulo, s katero bi iz prahu naredil nekaj podobnega ``polistirenu``, kot sem vprašal v tem prispevku tukaj, kar si lahko ogledate tudi v videoposnetku. Morda lahko spremenimo izkušnje.

P.s.: ta izdelek ni moj in tudi moja angleščina ni dobra.

Attachments

• aZrTq2zJMw.mp4
    1.9 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,061
ribje merilo pod hidravlično stiskalnico s tiskom
Mxe12LUnIB

Potrebujete stiskalnico in kovinski kalup z vzorcem. Ali govorite o tem?

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Do zdaj sem uporabljal to orodje, poskušal sem pritisniti malo manj, vendar tekstura ni gladka, kot je, je nekaj trdega in krhkega. Zato poskušam spremeniti formulo. Razliko bom poskušal prikazati v drugem videoposnetku.

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Ok, pričakujem

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Obstaja tak moment, da morajo biti kristali približno ene velikosti, v nasprotnem primeru pa ni stisnjen, kot bi moral biti.

Last edited by a moderator:

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Opravičujem se za mojo napako. Z več študija sem lahko opazil razliko med izdelki, o katerih sem govoril.

Izdelek iz videoposnetka je čisti kokain, drugi pa je bil nečisti stisnjen bel drug logotip.

Hvala za pomoč!

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Pozdravljeni. za proizvodnjo kokaina potrebujete ogromno količino listov 200 ali več kg za eno kokaina. je mogoče gojiti kokain na več delih sveta. otok java v preteklosti. vidim v osrednji Ameriki v majhnih količinah. potreben je kup zemlje in delavcev. semena niso problem, kemikalije so odvisne od države. je bolj ali manj težko najti. za geografsko območje je ekvadorska linija bolj ali manj kraj, kamor je treba iti. sama rastlina ni sumljiva, vendar gojiti preveč morda tvegano.

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Za izdelavo praška v blokih je več načinov, najbolj enostaven je tisk, vendar je izguba materiala ribja luska in ni videti dobro. morate narediti izdelek v pasti. potrebujete topilo in. Toplotni vir .žarnice delujejo odlično .topilo je odvisno od vrste cuttyng uporabe v izdelku in opeka v videu ni puré samo je zelo profesionalno delo .vse opeke donos več kot 90 % je sumljivo za mene .danes vidite 96-98 % ni res .ko ste testirali izdelek najdete levamisol in v zadnjih dneh je več skupnosti fenacetyn .Levamisol odkrijete zelo enostavno, samo dajte alkohol v majhen kozarec, potrebujete 96 % alkohol, dajte malo izdelka in malo pretresite ter si oglejte dno kozarca. vidite nekaj podobnega soli, to je levamisol, ki je bolj kompleksna oblika za iskanje tega izdelka. pripravite osnovo.in vidite velike batón kot kristali padejo na dno prejemnika preferabre epruveto .to kristali je levamisol .za odkrivanje fenacetin je zelo enostavno samo stehtati izdelek in namočen v acetonu .preverite čistost acetona najprej potrebno brez wather .preverite bele papirnate brisače namočene papir in je treba posušiti dokončati zelo hitro, če ne vsebuje wather in ni uporaben.fenacetin raztopite v acetonu, stehtate suh material in če je kaj izgubljenega, je fenacetin za bolj varno ne raztopite aceton in pustite, da izhlapi, vidite ostanek Honey like .Če kdo potrebuje pomoč pri nečem podobnem, vam z veseljem pomagam korak za korakom, da dobite enak rezultat kot v videoposnetku, govorim tudi špansko.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
37
Iz 1 kg pravih listov lahko naredimo 5-10 g nerazrezanega koksa.
Tam, kjer se nahajam, gram rezanega koksa stane 200-250 ameriških dolarjev, 1 kg listov, poslanih iz varne države, pa 120-150 dolarjev. Eden od ključnih dejavnikov je vrsta kokosa, saj imajo nekateri od njih 1-1,5 % kokaina v suhi masi, drugi pa 0,25-0,5 % kokaina.
Tako da , za veliko ekstrakcijo je potrebna velika količina, vendar je za osebno uporabo v državah z malo kokaina v okolici še vedno 100 % vredna. Zlasti če ga zmanjšate za tretjino. Nekaj ga obdržite tudi nerazrezanega in zaračunajte 50 % več, kar vam lahko zagotovi prednost pred drugimi prodajalci kokaina na vašem območju.

DarkColombianito

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
4
Pozdravljeni prijatelj, tako početje je morda dobra zamisel, vendar vam svetujem, da imate nekaj v mislih, kokainski list zelo dobro razlikujejo tisti, ki preiskujejo pošiljke, čeprav ne prejemate kokaina neposredno, če lahko ustvarite visoka opozorila, saj Ne potrebujete majhne količine, sem iz Kolumbije in ena od velikih težav je, da je težko verjeti, da nekdo od tu uvaža nekakšno legalno travo, zato bodo vse, kar je drugačno od kave, oglja in hrane, želeli preveriti, ker je to preprosto nenavadno in čudno, to je samo mnenje in nasvet, ki vam ga dajem, da boste to upoštevali, če vam lahko pomagam še s čim, bom tukaj.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
37
ja, vsekakor ne smete poslati na dom ničesar, kar vzbuja rdeče zastavice, vendar se v večini držav to lahko najde že čez mejo. USA/AUS/CAN itd , na naši strani gre skozi tako kot vsak čajni izdelek, če prihaja iz Kolumbije itd , bo takoj dvignil rdečo zastavo. če pa bi kupili od nekoga v drugi državi, kot so ZDA, sem prepričan, da bi šlo skozi brez težav.

DarkColombianito

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
4

Ja, to je res, če ga dobite od drugod, mislim, da imate kot 90% več verjetnosti, da pride whitout brez težav.

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Hej, fantje, želim proizvesti svoj na donos in rad bi uporabil liste. Zdi se, da je ta tread star, vendar če mi lahko kdo pomaga, bom hvaležen!