Skopolamin? Ta snov je burundanga! Povzroča sugestibilnost in pozabljivost ter delirij. V velikih odmerkih lahko ubije. Protistrup je arekolinski hidrobromid!
Pri osebah, ki uživajo arekolinski hidrobromid ali betelove oreščke, je manj verjetno, da jih bo burundanga prizadela. Poleg tega ima arekolinski hidrobromid kognitivne
kognitivne in nootropne lastnosti, poleg tega pa vam arekolin hidrobromid daje opojno moč. Če se želite opiti, si preprosto priskrbite arekolinski hidrobromid ali kratom. Enkrat je dobro oblečen črnec na meni uporabil burundango in govoril, da potrebuje pomoč, in stvari so postale bolj prašne, on je mečal še več prahu in prevaral in je vzel denar. On je sesal! Stupid jerk! Za to, da je vzel del denarja, sem izvedel šele, ko sem hotel plačati telovadnico. Morda bom dobil Arecoline Hydrobromide, če bom dobil denar. Morda je bilo nekaj na moji roki v nekem trenutku. Enako so poskušali storiti mojemu bratu in mu poskušali prodati lažno zlato, medtem ko so večkrat metali prah in podobno. Pri sebi ni imel nobenega denarja, zato niso dobili ničesar. Moja zadnja bivša punca je uničila organsko kemijo in matematiko ter izgubila zanimanje, ko je izvedela, da jemljem modafinil za ADHD in da me naredi pametnega in osredotočenega ter da želim biti farmacevtski kemik ali raziskovalni kemik. Zdaj potrebujem hitrost (amfetamin, etilamfetamin). Zaradi modafinila in armodafinila dobro opravljam znanstvene in druge stvari. Zaradi kratoma manj pijem etanol (pitje alkohola). Izgubil sem osredotočenost na znanost in matematiko in moje življenje je brez tega postalo nepopolno. Potrebujem matematiko in znanost, nobeno dekle ne bi smelo uničiti matematike ali znanosti ali pa so sesali! Morda bom nekega dne spet lahko delala znanstvene stvari.