Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Hej, fantje. Tukaj želim spregovoriti o izjemnih televizijskih oddajah in filmih, ki so na vas osebno vplivali.
Trenutki, ki so vam pomagali doseči kakšen uspeh ali, nasprotno, vam pomagali izogniti se resnim težavam.
Tudi po dvajsetih letih sem si še posebej zapomnil zgodbo iz televizijske oddaje "The Wire", v kateri so policisti lahko prisluškovali telefonom uličnih preprodajalcev drog, zaradi česar so ti sčasoma prešli na pagerje. Takrat me je to tako navdušilo, da sva se s prijateljem odločila, da si tudi sama kupiva pagerje, ki pa jih ni bilo preprosto uporabljati. Mislim, da so naju okoliški ljudje gledali kot idiota. Zdaj se zavedam, da je uporaba pagerjev leta 2005 pritegnila veliko več pozornosti okolice, kot če bi uporabljali telefone za enkratno uporabo. Toda takrat smo mislili, da smo zelo pametni.
Dandanes se ljudje ne spomnijo pagerjev, večina pa zanje sploh še ni slišala. Shiiiiiit
Od takrat je minilo že veliko časa, vendar se še vedno spomnim, kako so policisti prisluškovali črncem,
in to znanje imam vedno v glavi.
in to znanje imam vedno v glavi.
Zelo me je navdušila tudi zgodba iz filma Scarface, v katerem se je Tony Montana iz neustrašnega kriminalca prelevil v noro bolno barabo, glavni razlog pa je bil njegov lastni izdelek - kokain. Kokain iz njega ni naredil norca, temveč je le razkril in poudaril njegovo pravo naravo. Mnogi od nas imajo v sebi nekaj, česar ne bi smeli izpustiti, in v našem interesu je, da to držimo pod nadzorom. Kokain je Tonyja uničil in za vedno si ga bom zapomnil: Ne uporabljajte svojega izdelka, ker vas bo uničil od znotraj.
Dober diler nikoli ne uporablja svojega blaga.
Se spomnite kakšne epizode, ki vam je dala resno misliti?