What would be the easiest way to make high quality meth without using pseudoephedrine?
S Sentinel Don't buy from me New Member Joined Jan 7, 2022 Messages 5 Reaction score 2 Points 3 Feb 11, 2022 #1 Kakšen bi bil najlažji način za izdelavo visokokakovostnega metamfetamina brez uporabe psevdoefedrina?
Kakšen bi bil najlažji način za izdelavo visokokakovostnega metamfetamina brez uporabe psevdoefedrina?
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 11 Feb #2 Iz p2p + metilamin vendar Iz tega ste dobili racemično zmes meth. Morate ločiti d izomer meth uporabiti d vinsko kislino.
Iz p2p + metilamin vendar Iz tega ste dobili racemično zmes meth. Morate ločiti d izomer meth uporabiti d vinsko kislino.
S Sentinel Don't buy from me New Member Joined Jan 7, 2022 Messages 5 Reaction score 2 Points 3 12 Feb #3 Ali je tu kakšen dober priročnik na to temo?
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 12 Feb #4 To je o resoluciji racemične baze, da bi dobili enantiomer d Postopki za resolucijo rakemičnih amfetaminov
To je o resoluciji racemične baze, da bi dobili enantiomer d Postopki za resolucijo rakemičnih amfetaminov
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 12 Feb #5 To pa se nanaša na sintezo: Metamfetamin iz fenil-2-propanona - [www.rhodium.ws] Sinteza rakemičnega metamfetamina (ICE)
To pa se nanaša na sintezo: Metamfetamin iz fenil-2-propanona - [www.rhodium.ws] Sinteza rakemičnega metamfetamina (ICE)
P pdwshopnl Don't buy from me New Member Joined Feb 4, 2022 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 12 Feb #6 In je še ena pot do racemične met - p2p z n-metilformamidom ,,Leuckartova reakcija".