- Reaction score
- 1
Vedno sem si želel izdelati DMT, vendar tega nisem mogel narediti iz kemikalij, ki so na voljo v prosti prodaji, in vse sinteze, ki sem jih našel, so potrebovale NaBH4 ali druge njegove derivate. Potem mi je prišla na misel sinteza Fischerjevega indola, vendar tu nisem našel nobenih receptov, ali pa so se tisti, ki sem jih našel, začeli s 4-klorobutanalom, do katerega prav tako nisem imel dostopa. Zato sem prišel do te sinteze iz gama-aminomaslene kisline, ki se uporablja kot hormon za ukoreninjenje rastlin.
Ali je ta recept sploh verjeten? Če ne, ali ga je mogoče spremeniti tako, da bi ga bilo mogoče narediti s kemikalijami brez recepta, ali pa je znan recept za 4-(N,N-dimetilamino) butanal dietilacetal, ki ga je mogoče narediti iz kemikalij brez recepta?
Ali je ta recept sploh verjeten? Če ne, ali ga je mogoče spremeniti tako, da bi ga bilo mogoče narediti s kemikalijami brez recepta, ali pa je znan recept za 4-(N,N-dimetilamino) butanal dietilacetal, ki ga je mogoče narediti iz kemikalij brez recepta?