Red Amphetamine Heroin Razprava: Amfetamin in heroin

dangerous combination

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,792
Deals
666
Amfetamin in heroin
Kombinacija amfetamina in heroina je poseben primer kombinacije stimulansa in depresorja osrednjega živčnega sistema. To je ena od kombinacij, ki ima realna tveganja za zdravje in življenje, hkrati pa tvegajočemu obljublja nepozabno izkušnjo.

Ta vrsta kombinacij ima svojo mitologijo, svoje junake in svoje ime - speedball. Klasični speedball je kombinacija kokaina in morfija, vendar se ta izraz lahko uporablja tudi za kombinacijo amfetamina in heroina.

Kombinacija stimulansa in depresanta zaradi sinergije drog pogosto daje močnejše učinke kot katera koli od obeh drog, če se jemlje samostojno, in velja za posebno nevarno mešanico, ki lahko zlahka povzroči srčni napad, zastoj dihanja in smrt.

Sinergija snovi je dvorezno rezilo. Po eni strani povzroči močan naval užitka in evforije, povzame učinke dveh snovi, vendar brez občutka tesnobe, otrplosti in drugih subjektivnih pomanjkljivosti. Po drugi strani pa predstavlja veliko nevarnost zaradi navzkrižnega delovanja, ko zaradi spodbujevalnega učinka amfetamina telo porabi več kisika, kar omogoča jemanje večjih odmerkov opioidov, medtem ko depresivni učinek heroina upočasni hitrost dihanja.

Največja nevarnost se kot vedno skriva v individualni toleranci, subjektivnih občutkih in neupoštevanju odmerkov. Te snovi v kombinaciji lahko začasno zakrijejo učinek druga druge. Oseba se ne počuti le dobro, ampak zelo zelo dobro, kar jo spodbudi, da v novem krogu zviša vložek.

Takšen scenarij lahko povzroči resne zaplete s strani srčno-žilnega in dihalnega sistema. Zaradi potlačitve značilnih negativnih stranskih učinkov obeh drog lahko uporabnik zmotno verjame, da ima večjo toleranco ali da je manj omamljen, kot je v resnici. To lahko privede do napačne ocene odmerka ene ali obeh drog, kar privede do prevelikega odmerka s smrtnim izidom.

Ko gre za klasični speedball, je tveganje zelo veliko zaradi zelo kratkega obdobja delovanja kokaina, takrat kombinacija z amfetaminom nekoliko zmanjša nevarnost - njegovi učinki trajajo dlje. Kljub temu tveganja za zdravje, dihanje in življenje ne težijo k ničli in se še vedno pojavljajo na obzorju.

Toda tudi če oseba to kombinacijo dobro prenaša, če zna in zmore nadzorovati odmerjanje snovi, če se vedno spomni, da lahko občutki zavajajo, se nevarnosti s tem ne končajo. Sčasoma lahko kombinacija amfetamina in heroina (speedball v širšem smislu) ustvari močno navzkrižno odvisnost s hudim odtegnitvenim stanjem, recidivi in nazadnje prevelikim odmerkom. To je pot, ki vodi le v eno smer.

Tistim, ki še vedno nameravajo poskusiti to kombinacijo, lahko svetujem dobro pravilo, ki je primerno za vse kombinacije, zlasti pri tveganju za življenje.

Uporabite polovico običajnega odmerka vsake snovi.

Prav tako ne jemljite obeh snovi hkrati. Tu preidemo na vprašanje prednosti, ki je precej individualno. Iz zbranih informacij je razvidno, da lahko dobro izkušnjo zagotovi naslednja shema: heroin - 1-2 uri - amfetamin.

Odprto vprašanje ostaja tudi najboljši način vnosa, saj intravenske injekcije prinašajo velika tveganja, vendar tudi najmočnejša doživetja, smrčanje pa lahko zagotovi nekoliko več varnosti, vendar poveča porabo snovi in poslabša doživetje.

Last edited by a moderator:

Manisj@1290

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Katero kombinacijo je treba dati osebam, zasvojenim s heroinom, za zdravljenje odvisnosti od amfetamina, da lahko opustijo heroin in začnejo jemati amfetamin?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
271
Upam, da sem vas narobe razumel. Ali sprašujete, kaj je treba dati ljudem z odvisnostjo od opioidov, da bi se pri njih razvila odvisnost od amfetamina?

Manisj@1290

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Razumete, želim kupiti in prodati amfetamin, vendar nihče od tukaj prisotnih še nikoli ni uporabljal amfetamina ali kokaina, želim vedeti, ali bo amfetamin deloval na ljudi, ki uporabljajo heroin (Brown Sugar ali Smack), ali ne.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
271
Amfetamini in opiati delujejo na različne vrste receptorjev in sprožijo različne procese. Delovali bodo, vendar ljudje ne bodo pozabili na opiate, če so od njih že zasvojeni. Na podlagi izkušenj lahko rečemo, da ljudje, ki uporabljajo opiate in začnejo uporabljati poživila, z združevanjem teh snovi, kadar koli je to mogoče, povečajo tveganje za usodne zaplete. Prav tako bo očitno obstajalo veliko tveganje za razvoj dvojne odvisnosti. To bo imelo slab učinek na lokalno prebivalstvo.

Last edited:
View previous replies…

Manisj@1290

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Torej naj razmislim o nakupu ali izdelavi amfetamina ali ne, ker tukaj ljudje uživajo šnopsa, saj tu nikoli ni uporabe stimulansov.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
185
To je odvisno od vas. Lahko se odločite za opravljanje storitve, ki sicer ne bi bila na voljo, vendar to ni zagotovilo, da boste imeli stranke. Če ljudje ne uporabljajo nobenih poživil, uporabljajo pa heroin, to ne pomeni nujno, da bi uživali poživila, če bi bila na voljo. Morda preprosto ni povpraševanja. Če želite zaslužiti denar, zakaj si ne poiščete službe? Morda bi lahko začel igrati videoigre na twitchu - zdi se, da se s tem danes preživljajo vsi mladi ...

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
271
Na to vprašanje morate odgovoriti sami. Predlagam, da se držite teme, ki je določena v tem poglavju - kombinacija snovi. Bodite pozorni na prispevke uporabnikov z izkušnjami, ki se nahajajo tik pod njimi.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
185
Da, to "bo delovalo". Vendar ne tako, kot si mislite. Amfetamini ali kokain ne bodo potešili odvisnosti od opiatov. Opiati v primerjavi s kokainom ali amfetamini so popolnoma različne stvari. Obstaja verjetnost, da ne bodo spremenili ene odvisnosti za drugo. Na svoj seznam težav bodo dodali le še eno odvisnost. Zagotoviti jim boste morali opiate, ki bodo zadovoljili njihovo odvisnost.

tetr00

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Torej... kaj, dvakrat boste ustvarili povpraševanje tam, kjer ga sploh ni? Te snovi imajo popolnoma različne skupine strank. Iskreno povedano je to, kar predlagate, precej brezupno. Mislim, da bi lahko kup ljudi zasvojil s heroinom, tako da bi jim ga dal na kup in jim ga nato začel prodajati, samo vedite, da če obstaja pekel, bi 100 % šel tja. :p Če mene vprašate, je bolje, da si poiščete kaj drugega za prodajo. Psihedeliki so večinoma precej varni in postajajo precej priljubljeni, obstaja pa jih kar nekaj, ki jih je vredno preveriti.

Dejansko sem to kombinacijo IV dnevno izvajal več let. V zadnjih nekaj letih sem prešel z amf na met in včasih je bil namesto H uporabljen oksi, morfin, fent ali karkoli drugega, vendar je vse to v bistvu enako. Amfetamini in opioidi imajo vsekakor sinergijo, vendar če ste na majhnem odmerku enega in nato dodate drugega ali če ste na ustreznem odmerku enega in nato dodate majhen odmerek drugega, se lahko medsebojno okrepita.
a
To je lahko precej nevarna kombinacija, če ne veste, kaj počnete. Visoki odmerki poživil vam lahko pomagajo pri uporabi več opioidov, ne da bi zaspali (ne preveč dosledno, če me vprašate), zato postane predoziranje bolj verjetno.

In seveda sta kokain in opioidi veliko nevarnejša kombinacija. Imenuje se speed balling.

Last edited:

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ko je bil SWIM težak i.v. uporabnik in si je vbrizgaval speedball (heroin+crack) večkrat na dan, vsak dan, že lepo število let, se je zjutraj zbujal bolan od droge, in če je imel pri sebi samo heroin, si ga ni vbrizgal, da bi mu bilo bolje, tudi če je bil zelo bolan od droge, si ga ni. Šel bi služiti denar, se trudil in delal vse potrebno, dokler ne bi dobil svoje druge sestavine speedballa - cracka, da bi ga lahko zmešal in si ga šele nato vbrizgal v žile. Včasih si je v žile vbrizgal samo crack, nikoli pa samo heroin. Takrat se mu je to zdelo nekoristno in potrata droge.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
271
To, kar opisujete, kaže na vseobsegajočo moč te nevarne kombinacije, ki zlahka vodi v enako nevarno kombinacijo - zasvojenost. Glede na nevarnost sestavin je vsakdo, ki mu je uspelo premagati ta del poti, upravičen do drugega rojstnega dne.

Amphetfred24

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Če bi se zbudil in imel nekaj heroina, bi ga moral vzeti, da bi se spotil. Potem bi se šel gristi za vse drugo, Jezus nikakor se ne bi mogel vleči naokrog bolan.
(vse v pretekliku, teh skrbi nimam več)

Amphetfred24

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
"Vsa potrošna moč" to je odličen način za opis te kombinacije (rjava/bela).
.poznal sem to vse požirajočo moč zelo od blizu tudi enako požirajočo odvisnost, ki je prišla z njo.
Bolj veselo pa je, da sem poskusil z rjavo/metovo intravenozno infuzijo.
Čutil sem le metamfetamin.