6. december 2021 || Južnoafriška policija je aretirala laboratorij za izdelavo tablet mandrax

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,796
Deals
666
FdeR1CVbLH

Južnoafriška policija je odkrila laboratorij za proizvodnjo tablet, ki so vsebovale metakvalon. Pridržali so eno osebo, osumljeno proizvodnje in distribucije teh zdravil.

Policija poroča, da so policisti iz kriminalistične enote Soweto preverjali informacije o hiši, za katero sumijo, da se uporablja kot tajni laboratorij za droge. Prav te prostore so policisti prijavili z namenom preiskave.

V prostorih sta bili dve sobi, od katerih je bila ena urejena kot laboratorij za proizvodnjo tablet mandraksa. Policisti so našli tudi laboratorijsko opremo in posode s sestavinami, ki se uporabljajo v proizvodnem procesu. Mandrax je sintetična droga, ki se proizvaja in predeluje v obliki tablet. Aktivna sestavina je metakvalon. Najpogosteje se takšne tablete zdrobijo, zmešajo z marihuano in kadijo.

Poročajo, da policija še ni določila ulične vrednosti zaseženih drog. Preiskava primera se v tem trenutku nadaljuje, znano je, da so prijeli enega osumljenca.

Po podatkih policije je v laboratoriju za proizvodnjo drog delalo še nekaj ljudi. Zdaj jih poskušajo organi pregona izslediti in privesti pred sodišče.

Source: https://www.iol.co.za/news/south-af...arrested-755d37f1-d979-4930-a6af-725ac56e019f

Last edited by a moderator:

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
100
Poglejte, kako je to videti - bolj spominja na gradbišče...

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Dude je bila ena z metakvalonom

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
407
To je videti kot stiskanje tablet metakvolona v prahu. V laboratoriju bi imeli kozarce s črnim O-toluidinom in rjavo antranilno kislino.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
100
Gre tudi za eno samo fotografijo vogala lope. Verjetno je tam veliko več, kot kaže ta fotografija, čeprav je razumljivo, da bi spodoben OpSec poskrbel, da bi stiskanje tablet izvajali na drugi lokaciji (če so pri tem tako neurejeni), da bi zaščitili laboratorij ...
Prav tako je razumljivo, da bi policija zmago medijev označila za popoln laboratorij.