PREVARA ZA IZSTOP IZ TRGA ARES - IZOGIBAJTE SE JI

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Hej vsi, bil sem prevaran na trgu ARES, izvajajo prevaro EXIT, zato vam predlagam, da se držite stran od njih.
Njihovi prodajalci se sploh ne odzivajo, moje naročilo je bilo oddano že pred časom in še vedno ni bilo poslano, ekipa osebja se ne odziva na vstopnice, spletnim mestom, na katerih oglašujejo, sem predložil veljavne dokaze in jih začnejo odstranjevati.

Trenutno so odstranjeni iz "Torhoo".

Povezava na portalu Torhoo za tržnico Ares: https://torhoo.com/reviews-guides/ares/

G1yC1n3

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Zdi se, da gre za goljufijo Exit. Naročilo sem oddal pred več kot 4 tedni. Mislim, da sploh ni bilo poslano na prvem mestu. Prodajalec Billflakes ni komuniciral samo eno sporočilo pred dokončnim izrekom: ,,ja, če ne pride, odprite aidpute''.
Ugovarjal sem in teden dni se ni zgodilo nič, nato sem odprl vozovnico pri administratorju H0riz0n in ta sploh ni odgovoril, ampak je vozovnico zaprl. Od takrat ni nobenih odgovorov od njih.

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Ja, to je, enako sranje se mi je zgodilo s counterkingom, odgovoril je na eno sporočilo pred naročilom, naredil naročilo, nihče se ni odzval sranje, vstopnice so se zaprle kot po 4-5h, izhodna prevara 1;1

penta

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ali zdaj obstajajo še kakšni drugi veliki trgi?