- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,783
- Deals
- 666
Náš fórový tím sa skladá z veľkého počtu ľudí, od technických odborníkov až po právnych expertov. Najdôležitejšími a kľúčovými zamestnancami sú však naši odborníci! Naši odborníci majú rozsiahle teoretické znalosti a bohaté skúsenosti v oblasti syntetickej syntézy liečiv. Naši odborníci majú za sebou tisíce ton vyrobených syntetických drog, stovky ľudí vyškolených v malej a priemyselnej výrobe. Všetky tieto vedomosti a skúsenosti sú pripravení odovzdať ďalej a robia to s radosťou.
Nastal čas, aby sme vám ich predstavili a niečo vám o nich povedali:Odborný chemik s 15-ročnou praxou v tajných laboratóriách.
Medzi moje odborné znalosti a záujmy patrí priemyselná a laboratórna organická syntéza, dizajnové drogy, prekurzory, právne otázky, ako aj nákup chemických činidiel. Rád pomôžem s organizáciou laboratória, výučbou syntézy a poradím v oblasti zákonov vo vašej oblasti.
Medzi moje odborné znalosti a záujmy patrí priemyselná a laboratórna organická syntéza, dizajnové drogy, prekurzory, právne otázky, ako aj nákup chemických činidiel. Rád pomôžem s organizáciou laboratória, výučbou syntézy a poradím v oblasti zákonov vo vašej oblasti.
Kontaktujte odborníka
Kontakt na odborníka
Odborný chemik so 6-ročnou praxou v oblasti organickej a analytickej chémie zakázaných látok. Majú široké kompetencie v oblasti analytických zariadení, fyzikálno-chemických metód analýzy, laboratórnej organickej syntézy. Okrem toho mám znalosti v oblasti priemyselnej syntézy a zariadení. Rád vámpomôžem s akýmikoľvek otázkami týkajúcimi sa laboratórneho skla, vybavenia, prekurzorov, analytických skúšok, syntézy pri výrobe liečiv a pod.
Kontaktujte odborníka
Približne 5 rokov sa zaoberám syntézou rôznych zakázaných látok. Mám veľké skúsenosti s organizáciou laboratórií, vyhľadávaním a nákupom činidiel a zariadení. Poskytujem poradenstvo v oblasti syntézy, škálovania procesov, čistenia látok, riešenia rôznych technologických otázok súvisiacich s výrobou drog. V prípade záujmu o pomoc ma kontaktujte v súkromných správach.
Kontakt na odborníka
Kontakt na odborníka
Last edited by a moderator: