Squat the World - Všeobecné vlákno

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
54
Ayy! Viem, že to možno znie divne, ale len ma zaujíma, ako vyzerá squatting vo vašich krajinách a čo si o ňom vo všeobecnosti myslíte.

Ako teraz už menej aktívneho squattera/človeka bez domova ma jednoducho zaujíma, čo si myslíte o tomto spôsobe života, ktorý sa nazýva "lets called lifestyle", pretože nemôžem nájsť lepšie slovo :)

Takže... dajte mi vedieť, čo si myslíte a ako vnímate tento spôsob života :)

. Veľmi si to vážim !

.^_^.
AVoCz2eXTZ

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Videl som niekoľko jedinečných nápadov so skrytým kempovaním

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
54
Unikátne? povedzte mi o tom! ;) som bol stealth (nie extrémnym spôsobom, len sa snažím, aby moje miesto nebolo príliš viditeľné) stanovať na okraji veľkého mesta takmer 9 mesiacov v kuse, a len na vysvetlenie, začal som v novembri pár dní pred mojimi narodeninami len ako niekoľkodňový tábor a nejako som sa rozhodol zostať bez domova dlhšiu dobu.

a aby som to ešte trochu objasnil, v tom čase som väčšinu času vykonával svoju bežnú prácu kuchára a vedľajšiu činnosť ako pomocný robotník na stavbe :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Doba je ťažká a ľudia musia robiť to, čo musia. Je to hrozivý scenár, byť vonku. Pritom squatting je presne to isté ako krádež s niekoľkými pridanými krokmi, takže podľa toho, kto je majiteľ, sa mi to páči alebo to nenávidím. Ak je vlastníkom nehnuteľnosti fyzická osoba, kradnete a robíte človeku medvediu službu, ak je to nehnuteľnosť vo vlastníctve spoločnosti, je to skôr krádež v obchode, drobná ľahká verzia krádeže.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
I grew up in a town with a mostly abandoned mental health state hospital, a good 8 or so building on a few hundred acres all connected by tunnels.a few of the buildings still had water going to them and two had electric. My step pops gorilla grew pounds every summer on the roofs honestly to this day might have been the coolest thing I've ever done

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
My wet dream of a plan B is to in bed my self as deep into slab city as possible.spending weeks scavenging styrofoam to up cycle into meth