Question Otázka o spôsobe výroby pervitínu v Mexiku!

coke199

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ľudia, pozeral som tento dokument: /threads/the-crystal-meth-road-video.198/
Ale mám otázku
V tomto videu sa hovorilo o niektorých chemikáliách zasielaných z Číny, ako napríklad (CAS 288573-56-8) na výrobu metamfetamínu v Mexiku.
Čo je to teda za chemikálie a dá sa ešte zohnať z Číny a vyrobiť metamfetamín na mieste? Je táto chemikália zakázaná? Ako vôbec premeniť tento prášok na metamfetamín?

Ďakujem za pomoc.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
719
CAS 288573-56-8 je prekurzor fentanylu, v tomto videu je chyba. Myslím, že mali na mysli glycidáty alebo APAAN, z ktorých sa ľahko získa BMK, ktorý sa potom redukuje na metamfetamín.
Dúfam, že do Nového roka uverejníme podrobné a zrozumiteľné videá na tému syntézy pervitínu rôznymi spôsobmi.

coke199

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16

Ďakujeme za odpoveď.
Prečítal som si niekoľko článkov o používaní "fentanylu na výrobu pervitínu", zistil som, že pervitín sa jednoducho krája fentanylom, pretože je lacný, ľahko sa nachádza a je veľmi účinný.
Nazvali to "metamfetamín s fentanylom".

Takže si myslím, že je to len rezná látka, nie surovina na výrobu.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Rezanie pervitínu fentanylom je mimoriadne nebezpečné. Higgs, čo presne sú `glycidáty`, je to názov skupiny molekúl? Ak áno, ktorá presne je najlepšia na získanie BMK? ďakujem.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Dobrý deň. "Glycidáty" sú estery, ktoré v štruktúre molekuly obsahujú 2-metyl-3-oxiránovú skupinu.