Som tu pomerne nový, takže ma opravte, ak sa mýlim, ale zdá sa, že to do veľkej miery nie je problém. Keď používatelia začnú uzatvárať spojenectvá a vyhrážať sa alebo sa pokúšajú verbovať do svojho "klanu" či organizovať sa týmto spôsobom, potom by mal niekto zasiahnuť a nechať ich, aby si to odniesli niekam inam. Ak sa niekto chce nazvať niečím, čo by niekto mohol považovať za urážlivé v zlomyseľnom zmysle, tak len projektuje svoju vlastnú nevedomosť. Kto je diskriminovaný? Všetci sme takí anonymní, ako sa rozhodneme byť. Každý tu má rovnakú možnosť. Ak sa vám to nepáči, nemusíte sa s nimi zapájať. Ak sa vás to netýka, nechajte to tak. Ak vám to naozaj tak veľmi vadí, možno potrebujete trochu hrubšiu kožu.
Ako to bude vyzerať v spravodajskom článku? Táto stránka je z veľkej časti zameraná na činnosť, ktorú väčšina ľudí nepochopí alebo sa im nebude páčiť, či sme politicky korektní alebo nie. Domnievam sa, že táto mentalita je výsledkom desaťročí kultúrneho rozvratu zo strany médií, škôl, zábavy, politickej scény atď. Potreba zastávať sa ľudí, ktorí sa nemôžu "brániť". Ak toto nie je "privilégium", o ktorom sa hovorí, tak neviem, čo je. Predstava, že sa má človek tak dobre, že má čas a energiu bojovať za všetkých, ktorí nemajú "príležitosť" - menšiny. "Musíš sa vrátiť do školy" je typ odpovede, ktorú očakávam. Na čo? Kritickú teóriu rasy alebo školenie o citlivosti LGBT? Alebo aby som sa znova podrobil pokrytectvu a dvojitým štandardom? Ak mám hovoriť za seba, asi som príliš hlúpy na to, aby som vnímal potrebu mať sa rád alebo byť akceptovaný všetkými. Tejto záťaže som sa zbavil už dávno.
Nestretávam sa s príliš veľa hlúpymi nacionalistami. "Neonacisti" a spoločnosť tohto typu sú na druhej strane z iného súdka. Súčasná ľavica, sú viac-menej disponovaní rovnakým fanatizmom - len namiesto netolerancie MUSÍTE tolerovať všetku degeneráciu a špinu, inak ste "rasista, nacista, homofób atď." Netreba byť génius, aby človek videl, čo je na svete zlé a prečo. Rád by som si myslel, že väčšina z nás sa tu ocitla preto, že sme "mimo zákon" - to však neznamená, že sme nevyhnutne zlí ľudia. Znamená to, že nenecháme iných ľudí rozhodovať o tom, ako budeme žiť svoj život. Že sa nebojíme byť sami sebou, nech už sme akíkoľvek. Poznám sa veľmi dobre a cítim sa vo svojej koži veľmi dobre. Keď som sa snažila byť taká, akú som si myslela, že ma všetci chcú mať, nenávidela som sa, bola som sakramentsky nešťastná. Politická korektnosť a organizovaná neopodstatnená nenávisť sú dve rôzne veci. Pozrite si film "Gran Torino" s Clintom Eastwoodom, ak to pre vás nie je príliš drsné...
Aby som to zhrnul: "Možno nesúhlasím s tým, čo chcete povedať, ale zomriem v boji za vaše právo to povedať."
PS, áno, musím si nájsť prácu.