Skopolamín? Tá látka je burundanga! Spôsobuje sugestibilitu a zabúdanie a delírium. Pri vysokých dávkach môže zabíjať. Protilátka je hydrobromid arekolínu!
U niekoho, kto konzumuje Arecoline Hydrobromide alebo betelové orechy, je menšia pravdepodobnosť, že ho burundanga ovplyvní. Navyše Arecoline Hydrobromide má kognitívne
kognitívne a nootropné vlastnosti a Arecoline Hydrobromide vám dodá opojenie. Stačí si zaobstarať Arecoline Hydrobromide alebo Kratom, ak sa chcete zhulieť. Dobre oblečený černoch na mňa raz použil burundangu a hovoril, že potrebuje pomoc, a veci sa zaprášili, stále hádzal viac prachu a podvádzal a bral peniaze. Je na nič! Hlúpy blbec! O tom, že si vzal časť peňazí, som sa dozvedela, až keď som išla zaplatiť do posilňovne. Možno dostanem Arecoline Hydrobromide, ak dostanem peniaze. Možno som mal niekedy niečo na ruke. To isté sa pokúšali urobiť môjmu bratovi a snažili sa mu predať falošné zlato, pričom opakovane hádzali prach a podobne. Nemal pri sebe žiadne peniaze, takže nedostali nič. Moja posledná bývalá priateľka zničila organickú chémiu a matematiku a stratila záujem, keď sa dozvedela, že beriem modafinil na ADHD a vďaka nemu som múdry a sústredený a že chcem byť farmaceutický chemik alebo výskumný chemik. Práve teraz potrebujem rýchlosť (amfetamín, etylamfetamín). Vďaka Modafinilu a Armodafinilu mi idú dobre vedecké a iné veci. Kratom ma núti piť menej etanolu (pitie alkoholu). Stratil som sústredenie na vedu a matematiku a môj život sa bez toho stal nenaplneným. Potrebujem matematiku a vedu, žiadne dievča by nemalo zničiť matematiku alebo vedu, alebo sú na nič! Možno sa raz budem môcť opäť venovať vedeckým veciam.