Keďže som si nechcel kupovať veľkú kovovú plechovku, kúpil som si acetónový odlakovač na nechty. Je stopercentný, ale nevšimla som si, že obsahuje malé množstvo denatoniumbenzoátu, o ktorom som nikdy predtým nepočula, ale zrejme ho teraz začínajú dávať do všetkého. Dôvod, prečo začali dávať Denatonium Benzoate do všetkého, je ten, že je to zrejme najhorkastejšia látka, akú človek pozná. Je vraj taká horká, že keď sa jej malé množstvo pridá do acetónu, človek ju takmer nemôže vypiť. Nikdy ma nenapadlo piť acetón, ale zrejme to robí veľa dievčat na večierkoch s lakom na nechty (ani som nevedela, že večierky s lakom na nechty existujú). Začali ho pridávať do nemrznúcej zmesi, aby ho nepili psy.
Prahová hodnota horkosti je zrejme 0,05 častíc na milión (ppm). V uhoľnej reči sa to rovná 1/2 gramu na metrickú tonu! Je to 1/2 mm na KM! Pre ľudí je to niekde okolo 10 ppm horkosti, kedy sa vám zovrie hrdlo a ústa začnú nekontrolovateľne robiť čokoľvek, aby horkosť vylúčili. Zvyčajne to spôsobuje šľahanie bičom ako napätie v krku. (Práve som to čítal, trochu divné, čo?)
Každopádne som chcel zistiť, či sa s tým nestretol aj niekto iný a získať nejaké tipy.
Momentálne mám v mrazničke acetón pripravený na to, aby som nejaký výrobok poriadne umyl. Keďže užívam perorálne, obávam sa, aby denatóniumbenzoát nespôsobil, že vyčistený produkt bude príliš horký na to, aby sa dostal dnu. Ja sa snažím ->
Môj plán je len trochu vyčistiť a uvidíme, ako to bude fungovať. Rozmýšľam, keďže samotný prípravok je normálne super horký, čo je trochu viac? Tiež som rozmýšľal, že skúsim kolu, aby som to dostal dole. Ale ak je to také horké, ako predpokladám, že to bude... to by mohlo byť veľa koly na jedno posedenie?
Som si na 90 % istý, že keby som to zapil panákom whisky alebo tequily, že by si moje ústa nemuseli všimnúť, že som ich oklamal, kým by nebolo neskoro! Potom to zahnať kolou alebo možno lyžičkou cukru? Ale bohužiaľ... Prestal som piť. Vtedy sa mi to zdalo ako dobrý nápad
Držte mi palce!