Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Ahoj chlapci. Tu chcem hovoriť o výnimočných televíznych reláciách a filmoch, ktoré vás osobne ovplyvnili.
momenty, ktoré vám pomohli dosiahnuť nejaký úspech alebo vám naopak pomohli vyhnúť sa nejakým vážnym problémom.
Aj po dvadsiatich rokoch som si zapamätal najmä dej televízneho seriálu The Wire, v ktorom policajti dokázali odpočúvať telefóny pouličných drogových dílerov, čo ich nakoniec prinútilo prejsť na pagery. V tom čase to na mňa urobilo taký dojem, že sme sa s kamarátom rozhodli sami si zaobstarať pagery, ktorých používanie nebolo jednoduché. Myslím, že okolie sa na nás pozeralo ako na idiotov. Teraz si uvedomujem, že používanie pagerov v roku 2005 vzbudzovalo oveľa väčšiu pozornosť okolia, ako keby sme používali len jednorazové telefóny. Ale v tom čase sme si mysleli, že sme veľmi múdri.
V súčasnosti si ľudia na pagery nepamätajú a väčšina ľudí o nich ani nepočula. Shiiiiiit
Odvtedy už prešlo veľa času, ale stále si pamätám, ako policajti odpočúvali černochov,
a vždy si tieto poznatky uchovávam v hlave.
a vždy si tieto poznatky uchovávam v hlave.
Veľmi na mňa zapôsobil aj príbeh filmu Scarface, kde sa Tony Montana z neohrozeného zločinca stal šialeným chorým bastardom a hlavným dôvodom bol jeho vlastný produkt - kokaín. Kokaín z neho neurobil šialenca, len odhalil a zvýraznil jeho skutočnú povahu. Mnohí z nás majú v sebe niečo, čo by nemali púšťať von, a je v našom najlepšom záujme držať to pod kontrolou. Kokaín Tonyho zničil a ja si to budem navždy pamätať: Nepoužívajte svoj produkt, to vás zničí zvnútra.
Dobrý díler svoj tovar nikdy nepoužíva.
Spomínate si na nejaké epizódy, ktoré vám dali vážne podnety na zamyslenie?