Ahojte všetci, som nadšenec LSD a čoskoro budem sám skúšať ukladanie tabliet LSD, aby som znížil náklady a zvýšil zásoby a zároveň aby som ponúkal kvalitné a rôzne výtlačky, ktoré podľa mňa robia LSD ešte väčším. Viem o objemovom dávkovaní a podobne, ale zaujímalo by ma, ako by som správne položil taby, pretože som na internete videl rôzne veci, jedna z nich je s kvapkami, ktoré považujem za neuveriteľne neefektívne, tiež som videl, že ľudia používajú vysoko čistý etanol alebo vodku, ale nezanechá to chuť tabov? existujú nejaké náhrady, keďže všetci vieme, že taby by nemali mať žiadnu chuť. Som ochotný sa učiť a môžem si dovoliť skúšať sám a neuspieť, ale radšej by som položil svoju otázku a dostal konkrétnu odpoveď, z ktorej by som sa poučil, možno nejaký poriadny návod. Ktokoľvek s patričnými vedomosťami, môžete napísať návod na správne dávkovanie 100ug na povedzme 900 tab. hárku, ktorý má rozmery 7,5x7,5x palca. Aký materiál mám použiť, mám použiť niečo ako etanol alebo ho môžem nahradiť nejakou čistou formou vody? Zanechá etanol alkoholovú príchuť?