Question Ako vyrobím WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Pozrel som sa na fourm. A buď som retard, alebo tam nie je veľa o burine *najmä o jej výrobe*
Preto sa snažím spýtať tu. Nikdy som drogy neskúsil. najbližšia vec, ktorú som urobil, je inhalácia dezodorantu z vrecka.
Viem, že trávu treba pestovať. Ale nemám predstavu, kde začať. je mi jedno, aká je tráva kvalitná. pokiaľ je lacná.
Nechcem riskovať nákup od predajcu, ale radšej sa naučiť, ako si ju vyrobiť sám. Neviem, aké vybavenie potrebujem, ani kde čo zohnať.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Určite sa nájde veľa používateľov, ktorí vás nasmerujú správnym smerom. Ale máte pravdu, naše fórum je o syntetických drogách, nie o rastlinných drogách.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Existuje veľa kanálov YouTube a iných fór o pestovaní burín

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ak sa môžem opýtať, kde môžem nájsť tieto kanály alebo fourms?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Zistite, aký druh buriny chcete pestovať.
2. Ak ju pestujete vo vnútri, musíte mať zabezpečenú cirkuláciu vzduchu.
3. Vetranie
4. Správny plán kŕmenia
5. Keď sú rastliny ešte len semená, vaše svetlo by malo mať výkon od 100 do 600 W a prostredie musí byť dusné (1 - 4 týždne rastu).
6. Keď začnú rásť, zvýšite rastové svetlo zo 600w na 1100w. A začnite úplne nový plán kŕmenia (1 až 8 týždňov ) v čase rastu.
(Niektoré rastliny potrebujú len 6 týždňov), preto si pred pestovaním prečítajte informácie o rastline.
7. Namiesto bežnej zeminy použite kokosovú zeminu, takže keď pokazíte kŕmenie, vždy to môžete napraviť.
8. Vyberte si správne rastové svetlo.. je rozdiel medzi led svetlom a HPS svetlom.
Hps je lacnejšie, ale znamená to, že potrebujete celý vzdušný ekosystém, ktorý dokáže kontrolovať teplo. Inak všetko spálite.
Led svetlo je drahšie, ale bezpečnejšie a nepotrebuje ťažké aircosystémy.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
A najdôležitejšia časť pozor na chyby. Tie môžu všetko pokaziť. Používajte neemový olej na ich postrek spod dovolenky. Pretože práve tam kladú svoje vajíčka. Postriekajte ich len vtedy, keď na ne chcete zhasnúť svetlo.

9. Urobte si svetelný plán
* Vegetatívne - sadenice alebo klon vedie do vegetatívneho štádia -
Dávajte 18-24 hodín svetla denne

* Kvitnutie - Kvitnutie (pučanie) vedie k zberu úrody -
Dajte 12 hodín svetla a 12 hodín tmy každý deň

Keď hovoríme o tme. Myslíme tým naozaj tmu! Ani to najmenšie svetlo veľa neprejde.

Na pestovanie použite správny stan/miesto.