Question Ako ste "objavili" výskumné chemické látky?

Rita

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
K výskumu chemických látok som sa dostal, keď som jedného dňa skúmal informácie o bromaze, jeho bezpečnostnom profile a legálnosti.
Nemám vysokoškolské vzdelanie v oblasti chémie ani nič súvisiace, aby som sa mohol skutočne venovať výskumu týchto látok, ale aj tak ma to všetko veľmi zaujalo.
Zaujímalo by ma, ako ste sa všetci dozvedeli o tomto fóre a o RC všeobecne.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
Nazýva sa to farmakoreč. Ak porovnáte veľa a veľa liekov s podobnými účinkami, zistíte, že majú spoločné niektoré základné štruktúry. Nazývajú sa scaffoldy. Medzi obľúbené skelety patria fenyletylamíny, amfetamíny, substituované fenyletylamíny ( pozri Fikal od Alexandra Šulgona), metamfetamín, psychostimulanciá mdxx, všetky sú založené na fenyletylamínoch. Sú veľmi podobné katacholaminom, ako sú dopamín, noradrenalín a serotonín. Katinóny sú ďalšími psychoaktívnymi látkami. Kľúčové slová výskumu ; privilegované liekové skelety a farmaká

Sir_Smokealot

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Na rcs som narazil prostredníctvom korenia, vedel som, že účinok nemôže pochádzať z bylín, a tak som sa začal informovať.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
PV-druhy. RC-scéna. Learningcurve risen for profiting china parcel

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Dostal som správy počasie z chemických spoločností, ktoré povoľovali položky šedého trhu na dverách a potom sa presunuli do Japonska, ktoré majú riadiaci trh 2006 predtým to bolo väčšinou ústne a lekársky papier patentovaných chemikálií, ktoré boli vytvorené a netestované

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
751
Výskumu nových psychoaktívnych látok sa venujem už 17 rokov. Bohužiaľ, väčšina krajín zaviedla analogickú legislatívu, ktorá naše aktivity znemožňuje. Stále však predpokladám, že na trhu s drogami ešte dôjde k revolúciám a budú objavené nové triedy látok, ako to bolo kedysi dávno s JWH

• Like

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Dúfam, že trojdielne budú sľubné 3cb je takmer hotová nenávidím to
názvoslovie
Tcb2 sa vyvíja aj spolu s niektorými zbytočne mušími štruktúrami zlúčenín počul som, že niečo iné sa mi páči alebo slnko práve leje do zadku

• Like