ÁNO, ÁNO ... tento test robím pri každom nosení, príliš starý nemôže byť dôvodom, filter má 3 použitia... je nový, ale pachy niekedy prejdú, pri všetkých maskách, ktoré som použil, polovičné alebo úplné masky....
čo sa týka priliehania na tvár, no test je v poriadku, a mám trochu fúzov... dnes som sa snažil veľa strihať a stále to isté....
o tom všetkom, včera som skúsil "novú" amalgamáciu, len namiesto toho, aby som použil narezané štvorce, urobil som to, čo robí veľa ľudí a zdá sa, že im to všetkým funguje, vložil som štvorce do kuchynského robota alebo mlynčeka na kávu... niekedy som si myslel, že táto metóda by vystavila veľa polorozomletého AL , a mohla by byť nevhodná kvôli oveľa rýchlejšej reakcii a strate účinnosti a samozrejme konečného výťažku, ale..keďže to robí veľa ľudí...skúsil som,,,, OMG ...tá vec urobila vražednú reakciu...spálilo to AL (hrubý, 30 mikrónov) asi za 10 minút...skúšal som dať ľadový kúpeľ ..ale nič.... aspoň som neplytval MDP2P alebo METHYLAMINE...generuje to tonu H2 plynu.... ale obávam sa kontaminácie miesta ortuťou a AL.... OTÁZKA: mám sa obávať? alebo všade je len plyn H2 a to je všetko? AL fólia skončila ako spálený papier....
podľa môjho názoru sa amalgamácia začala v... 2-3 minúty v reťazovej reakcii, ktorú nie je možné zvládnuť, ako keby človek použil AL prášok..... ill späť na moje námestia haha
@G.Patton tvoj názor budem tiež veľmi vďačný (ak si ma pochopil hahaha)