Odhadovaný čas predaja kilogramov podľa gramov?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Takže len krátka otázka na názor, ktorý sa, ako viem, líši podľa látky, siete zákazníkov atď.

Ale ak niekto predáva mdma, aký by bol časový odhad na to, aby sa zbavil kilogramu? Zdá sa, že je to chvíľka, pokiaľ nežijete v naozaj veľkom meste.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Vaša otázka je dobrá.
Ale myslím si, že kto predáva v gramoch, nebude kupovať v kg. Pravdepodobne bude nakupovať v stovkách gramov.

Obchod s drogami považujte za rovnaký ako bežný obchod. Tiež sa riadi hierarchiou.
Pochopte to na príklade.
V minulom roku sa zhabalo 1500 ton kokaínu, takže predpokladajme, že je to 10 % celkového obchodu, takže celkovo sa vyrobí a predá 15 000 ton kokaínu.
Celé toto množstvo sa distribuuje konečnému zákazníkovi, ktorý nie je kupujúcim viac ako 10-100 g.
Takže tona => 100 kg => kg => 100 gramov => gramy
Teraz sa vžite do tejto hierarchie. Všetko závisí od vašich kontaktov a schopnosti podstupovať riziká. Skutočné obchodovanie s drogami sa deje offline. Pouliční predajcovia (maloobchodníci v normálnom biznise), ktorých predajná miera a marža je vysoká, nie sú na darkwebe.
Čo si myslíte o výrobcovi ton. Som si istý, že je to jeden z bohatých ľudí niektorej krajiny. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Zabralo by mi to toľko času, koľko trvá telefonovanie. ak sa pýtate na túto otázku, musíte venovať viac času nadväzovaniu kontaktov a menej času pózovaniu.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
OP Niekoľko vecí, ktoré musíte pochopiť v súvislosti s hrou na lieky. Prvá vec je, že na to, aby ste boli rešpektovaný ako díler, musíte byť rešpektovaný ako diabol. Najväčší ťahúň pod vami je váš najväčší diabol a keď ide o váhu, mali by ste ju mať predanú ešte skôr, ako sa jej dotknete.

Pri sypkom MDMA to znamená, že ho budete musieť buď uzavrieť, alebo si ho nechať natlačiť na tabletky, aby ste ho mohli premiestniť. Máte vybavenie alebo sieť predajcov, aby ste to mohli premiestniť pomocou niekoľkých telefonátov? Máte podujatie, na ktorom by ste mohli produkt premiestniť sami a viete, ako sa dostať cez ochranku? Príliš veľa otázok, na ktoré si musíte položiť odpoveď.

Mohol by som to presúvať a potom ešte niečo s mojím zoznamom kontaktov a to som mimo hry už 20 rokov. Ale išiel som do toho s cieľom zarobiť x peňazí, zarobil som x peňazí a vystúpil som. Obchodovanie je prostriedok na dosiahnutie cieľa, nie životný štýl. Citujem Jay Z: "Get in get out it's an OGs classic". Čím dlhšie ste v hre, tým väčším cieľom sa stávate. Medzi políciou, týranými deťmi a žiarlivosťou ostatných dílerov je to ako hrať sa na mínovom poli so zaviazanými očami. Čím dlhšie ste v hre, tým väčšia je šanca, že stúpite na mínu.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Môžem na to odpovedať.
Predstavte si niečo také:

Každý deň máte v priemere asi 6 zákazníkov. Prvý zákazník si kúpi 3 gramy, ale neuvidíte ho celý týždeň. Príde druhý zákazník a kúpi si 1 gram, ale neskôr večer si kúpi ďalší 1 gram a robí to každý deň. Tretí zákazník je predajca, kupuje vždy 10 gramov, zvyčajne kúpi 50 gramov, ale nevidíte ho celý mesiac, medzi nákupmi môžu byť aj mesiace. A zvyšní 3 kupujúci sú verní zákazníci, jeden je vysokoškolák, jeden je vyhadzovač v klube a ďalší je vaša babička, pretože je drsňák, všetci kupujú 1 gram, raz za týždeň.

A teraz to všetko spočítajte:
Denne predávate niečo takéto: 2 gramy (2. zákazník, každý deň si kúpi)
Týždenne: (1. zákazník) + 3 gramy (títo traja ľudia, babička, vyhadzovač a študent) + to, čo predáte denne (2*7 = 14) = = 20 g
Mesačne: 50 gramov (predajca) + týždenný predaj ( 20*4 = 80) == 130g za mesiac!
Za rok predáte: mesačne * 12 == 1200 gramov

Takže toto je tak trochu matematika, čím viac zákazníkov máte, tým lepšie, zamerajte sa na predaj veľkých množstiev, ak máte kilo, chcete sa stať dodávateľom, nie pouličným predajcom.