Question Dextroamfetamín

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Ako extrahovať amfetamín z tabliet dexteoampetamínu a koncentrovať ho?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Dobrý deň, závisí to od typu tabletiek rôzne tabletky majú rôzne spojivá a neúčinné látky, v súčasnosti sa používa veľa spojív, ktoré sa zámerne ťažko oddeľujú. Dextroamfetamín sa zvyčajne dá extrahovať rozdrvením tabletiek a ich rozpustením v polárnom rozpúšťadle, ako je acetón, DCM, DMFO atď., potom sa vytvoria dve vrstvy a dextroamfetamín bude vo vodnej vrstve, ktorá sa musí oddeliť pomocou separačného lievika alebo moriaka, organickú vrstvu 2-3 krát premyť a potom ju umiestniť na veľkú odparovaciu misku a rozpúšťadlo by sa malo odparovať a na dne misky sa vytvorí zrazenina.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tablety rozpustite v DI alebo destilovanej vode. 10 ml na každých 100 mg. Niekoľkokrát ich premiešajte a uistite sa, že sú všetky rozdrvené čo najjemnejšie. Odfiltrujte pevné častice (najprv navlhčite filter). Vaša amfetamína sa nachádza vo vode. Na jeho extrakciu vykonajte acidobázickú extrakciu. Použite veľmi minimálne množstvo rozpúšťadiel, pokiaľ nemáte veľké množstvo tabliet. Na tomto mieste sa nachádza návod na čistenie amfetamínu pomocou ABE. V podstate sa nimi riaďte. Nikdy nedostanete čistý produkt len tak, že budete tabletky premývať rozpúšťadlami.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
ĎAKUJEME!! Veľa ľudí mi povedalo, aby som to jednoducho umyl rozpúšťadlami a odparil & urobil som to, ale ako ste povedali, nedostal som čistý produkt, po ktorom túžim. Mám 10-kilogramové vrecko 10 mg oranžových tabliet. môžem ho zvýšiť bez toho, aby to ovplyvnilo čistotu? Bude fungovať akékoľvek rozpúšťadlo? Akékoľvek odporúčania? Ešte raz vám ďakujem za váš čas, ktorý ste mi venovali.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Niekoľko vecí, ktoré treba mať na pamäti:
Na extrakciu maximálne 1 g amfetamínu je potrebných 100 10 mg tabliet.
Vzhľadom na to po odfiltrovaní tabletkovej hmoty z vody nie je zlé nechať veľkú časť vody odpariť pred začatím ABE. De ionizovaná voda robí najlepšiu prácu. Uistite sa, že vaše extrakčné rozpúšťadlo je bezvodé. Budete chcieť pracovať s malými objemami bc, pretože výťažky sú malé. Takže malý sklenený riad je nevyhnutnosťou.
Pri solení sa uistite, že vaša kyselina je veľmi blízka čistote. Zrieďte ju v pomere 1:10 acetónom (bezvodý) alebo IPA. Zistil som lepšie výsledky, keď som zmiešal IPA a acetón spolu s kyselinou, pretože to trvá dlhšie, než sa objaví žltý odtieň. Postupujte pomaly po kvapkách s roztokom kyseliny za stáleho miešania a kontroly PH. Pri práci s malými objemami je najlepšie prestať okolo 6-7, pretože môžete rýchlo prekysliť. Ak vám nevyhovuje takýto spôsob solenia, môžete vykonať extrakciu L/L z rozpúšťadla pomocou deionizovanej vody alebo destilovanej vody. Ak potrebujete návod, dajte mi vedieť. Taktiež ak nefiltrujete vákuovo, uistite sa, že akákoľvek kvapalina, ktorú sa chystáte prepustiť cez filter, musí byť pred preliatím cez filter navlhčená rovnakou kvapalinou (ale nie z vašej reakčnej kvapaliny), inak by ste mohli stratiť výťažky. Dúfam, že vám všetko vyjde.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Áno, môžete zvýšiť množstvo... keď znížite množstvo vody na 7 ml na 100 mg. Na extrakciu voľnej bázy som použil DCM alebo éter. Ak však použijete DCM, nezabudnite odobrať nižšiu hladinu.