Niekoľko vecí, ktoré treba mať na pamäti:
Na extrakciu maximálne 1 g amfetamínu je potrebných 100 10 mg tabliet.
Vzhľadom na to po odfiltrovaní tabletkovej hmoty z vody nie je zlé nechať veľkú časť vody odpariť pred začatím ABE. De ionizovaná voda robí najlepšiu prácu. Uistite sa, že vaše extrakčné rozpúšťadlo je bezvodé. Budete chcieť pracovať s malými objemami bc, pretože výťažky sú malé. Takže malý sklenený riad je nevyhnutnosťou.
Pri solení sa uistite, že vaša kyselina je veľmi blízka čistote. Zrieďte ju v pomere 1:10 acetónom (bezvodý) alebo IPA. Zistil som lepšie výsledky, keď som zmiešal IPA a acetón spolu s kyselinou, pretože to trvá dlhšie, než sa objaví žltý odtieň. Postupujte pomaly po kvapkách s roztokom kyseliny za stáleho miešania a kontroly PH. Pri práci s malými objemami je najlepšie prestať okolo 6-7, pretože môžete rýchlo prekysliť. Ak vám nevyhovuje takýto spôsob solenia, môžete vykonať extrakciu L/L z rozpúšťadla pomocou deionizovanej vody alebo destilovanej vody. Ak potrebujete návod, dajte mi vedieť. Taktiež ak nefiltrujete vákuovo, uistite sa, že akákoľvek kvapalina, ktorú sa chystáte prepustiť cez filter, musí byť pred preliatím cez filter navlhčená rovnakou kvapalinou (ale nie z vašej reakčnej kvapaliny), inak by ste mohli stratiť výťažky. Dúfam, že vám všetko vyjde.