Question Test na kryštálový metamfetamín v moči

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Ahoj chlapci a dievčatá

O 2 dni mám pracovný pohovor a je tam možný test moču. včera som fajčil nejaký kryštál a zaujímalo by ma, či ho v mojom moči odhalia?

Arti3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
1 Fajčenie fajky ...? Žiadny problém, za 2-3 dni je to vonku! Väčšina je mimo po 24 hodinách! Močom!

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Takto sa fajčí.
Našťastie nerobili test, ale pre istotu nebudem fajčiť, kým mi nepovedia, či som dostal prácu alebo nie

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
388
v najhoršom prípade si jednoducho zaobstarajte syntetický moč alebo získajte čistú moč od priateľa, ale ako sa uvádza v prvej odpovedi, pravdepodobne to už bude mimo. veľa šťastia tho 🙏

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Vďaka, že našťastie nerobili test, lebo nevyzerám ako narkoman LOL ! keby len vedeli, aké veci robíme v tme🤣

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
99
Deals
22
Metamfetamín sa zvyčajne dá zistiť v moči až 3 - 4 dni po užití , niekedy aj dlhšie v závislosti od faktorov, ako je frekvencia užívania a individuálny metabolizmus a kg. , existujú rôzne metódy, ktorými sa môžete pokúsiť tento proces urýchliť, ale neexistuje zaručený spôsob, ako ho úplne odstrániť z vášho organizmu len za 2 dni. pite veľa vody a jedzte ovocie a zeleninu , tiež si trochu zacvičte, aby ste pomohli svojmu telu účinnejšie metabolizovať drogu. ale opäť, 2 dni sú krátky čas, radšej si nájdite čas alebo nejaký čistý moč