- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 74
- Deals
- 26
Otázka, alebo hádam je to skôr anketa. Všimol som si, že väčšina trhov používa len XMR. Aké sú vaše preferencie pri používaní kryptografických údajov? A ak by existoval iný spôsob, ako vykonávať eskontné obchody bez použitia kryptografických prostriedkov, a pritom zostať anonymný, mal by niekto nápad, ako to urobiť, a ak áno, bolo by možné ho realizovať? Samozrejme, že hotovosť a mŕtve kvapky alebo mŕtve kvapky a obchodovanie s produktmi rovnakej hodnoty sú dobré. Ale pre online trhovisko musí existovať spôsob, ako implementovať bezpečný integrovaný systém spájajúci rôzne časti sveta, kde sa môžu uzatvárať obchody, ktoré udržia všetkých v bezpečí, pretože aj použitie XMR má riziká. V konečnom dôsledku by minimalizácia rizika pre kupujúcich aj predávajúcich mala byť spoločným cieľom nás všetkých, aj keď to znamená, že sem-tam prídeme o malý zisk. Asi to znie bláznivo, ale keď som vyrastal v tomto biznise, učili ma uprednostňovať ľudí pred ziskom a predovšetkým minimalizovať riziko, aj keď to znamená stratu trochy peňazí.