- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,313
- Deals
- 1
Hei, am căutat în jur (da, am încercat motorul de căutare) și mă chinui să aflu ce sunt de fapt aceste RC. Mi-ar plăcea să încerc unele dintre ele, dar nu am cum să iau ceva, când habar nu am ce este.
KU crystal Îmi amintesc că cineva a spus că este un derivat de catinonă, este o beta cetonă?
EKU cristal, etil-ceto amfetamină?
8clad? Dacă are 8 din ceva e probabil un octan heptan sau nonan...hmm. Nu știu, nu mi-a venit nimic inteligent sau amuzant
Dacă știți ce sunt astea sau altele cu nume critice de rahat, ajutați-mă.
Am postat asta în chimie analitică pentru că asta încerc să fac, să analizez ce substanțe chimice sunt. Mișcă-te, omoară-l, mustră-mă, orice ai de făcut. Sper că ați apreciat salata mea de cuvinte
KU crystal Îmi amintesc că cineva a spus că este un derivat de catinonă, este o beta cetonă?
EKU cristal, etil-ceto amfetamină?
8clad? Dacă are 8 din ceva e probabil un octan heptan sau nonan...hmm. Nu știu, nu mi-a venit nimic inteligent sau amuzant
Dacă știți ce sunt astea sau altele cu nume critice de rahat, ajutați-mă.
Am postat asta în chimie analitică pentru că asta încerc să fac, să analizez ce substanțe chimice sunt. Mișcă-te, omoară-l, mustră-mă, orice ai de făcut. Sper că ați apreciat salata mea de cuvinte