@KokosDreams
În primul rând, vă rugăm să luați la consuderation că există o șansă de X % că bbgare este trully făcut pentru a colecta informații despre anumiți jucători care nu ar opri carrer lor oricum, singura diferență este potențialele grupuri de interese ar putea da problema ( cum să facă anumite medicamente) - (ei ar obține toate aceste lucruri de la ebooks oricum, fără probleme, deși -> vă vor oferi o opțiune de a cumpăra cantități mici (sau poate cantități mari, care ar conduce o anumită persoană la o legătură între persoana respectivă și acești polițiști pentru a obține informații suplimentare), deoarece site-ul web nu necesită doar javascript, dar funcționează pe clearnet fără nicio problemă. Există câțiva utilizatori activi, care sunt experți în chimie (desigur, îi puteți consulta în orice moment, mai bine spuneți-le tot ce aveți în minte, ei sunt aici pentru dvs.)... și anumite câteva persoane active care sunt fie idioți, fie mai degrabă polițiști. M-aș feri să pariez cine este cine, dar uneori îmi este foarte clar.
În opinia mea, durata medie de viață a vânzătorilor de pe darknet este mult mai scurtă decât cred majoritatea oamenilor. Nu spun că anumite acțiuni nu ar putea fi făcute anonim, dar modul în care funcționează în partea de jos este că, dacă cineva din întreaga piramidă va la un moment dat magic fck sus undeva, atunci ai putea fi legat potențial prea... Și povestea nu se termină niciodată...
Fă ceea ce vrei să faci, anumite lucruri funcționează cu siguranță, dar nu presupune că orice persoană și orice bază de date stocată pe un server extern este în siguranță pentru a nu fi expusă la un moment dat.
Btw, tehnologia care este utilizată pentru a găsi anumite scurgeri într-un cod de literallty orice (inclusiv rularea VM folosind sistemul Android, toate că "anumite" lucruri care este pe web este fără sfârșit. Cei care vor pune mâna pe ea la un moment dat vor fi ca cei mai buni dintre cei mai buni din întreaga secțiune IT a securității cibernetice..
Eu aș fi foarte, foarte atent cu presupunerile de genul "pentru că ceva este utilizat în mod obișnuit de toți oamenii, cum ar fi un anumit comunicator etc.", deci nu ar putea să se înșele rău de tot în această privință și de fapt așteaptă propria lor tragedie,