AI a cumpărat, de asemenea, prin escrow, iar când v-am scris că am încheiat tranzacția din greșeală și că doriți să mă ajutați, mi-ați răspuns că ar trebui să învăț din propriile greșeli.
Există două opțiuni aici.
Una este să i-o trimit în același mod în care o fac acum, pentru a mă asigura că va fi primită
A doua este să îi restitui toți banii, să șterg toate recenziile proaste de pe el și să nu mai continui să le scriu în viitor (el nu va fi de acord să șterg recenziile)
Nu am mințit niciodată pe nimeni. Am o reputație bună pe această platformă. Dar se grăbește prea tare. Nu mi-a ales metoda de livrare și mi-a dat recenzii proaste, ceea ce m-a deranjat foarte mult. Mi-a provocat imposibilitatea de a comunica cu el chiar dacă aș fi vrut.
da înțeleg acum și pentru viitor folosesc doar escrow.
Am comandat de multe ori de la diferiți furnizori și nu am scris niciodată Nimic despre ei pentru că sunt reali (chiar dacă o mulțime de transporturi se opresc și nu le primesc), dar acesta este escroc pentru 100%
Deci, într-adevăr, am recomandat tuturor să utilizeze escrow
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.