Un lucru pe care l-aș adăuga la ceea ce a enumerat Paracelsus, un lucru pe care îl consider util deoarece ambienul meu nu mai funcționează afectiv în timp, iar pentru unii oameni lucruri ciudate precum mersul în somn, condusul, cumpărăturile, printre altele, pot apărea la doze mai mari, unii oameni la orice doză, este consumul de suc de cireșe Montmorency, eu cumpăr marca Indian Summer deoarece este doar parțial concentrat, unele mărci sunt 100% concentrate și trebuie să găsiți amestecul potrivit. De ce suc de cireșe Montmorency?
Sucul de cireșe Montmorency are un gust grozav și conține și melatonină naturală (aproximativ 0,013 mg pe gram), precum și triptofan, știți chestia aia din curcan despre care toată lumea spune mereu că îi face somnoroși, triptofanul este folosit de organismul nostru pentru a produce atât seratonină, cât și melatonină. Poate că este în capul meu, dar simt că mă ajută, deși melatonina în sine nu o face, și îl folosesc atunci când fac gumele de canabis, care cred că ajută și la somn. Atenție însă la sucurile ieftine cu adaos de zahăr, ceea ce este negativ, concentratul va atenua acest lucru și nu aveți nevoie de prea mult dacă aveți nevoie sau doriți să evitați zahărul adăugat din cauza gustului acru și, bineînțeles, trebuie să pună zahăr în orice în zilele noastre.
Alergiile sunt, de asemenea, o problemă, asigurați-vă că nu sunteți alergic, știu mulți oameni care nu au auzit niciodată de aceste cireșe, astfel încât nu le-au avut niciodată și nu au nici o idee despre posibilele alergii. Apoi, aveți interacțiuni potențiale cu aceleași medicamente care ar putea interacționa cu melatonina, având în vedere că există mai multă melatonină în cireșele Montmorency decât în orice altă cireșă, unele interacțiuni includ anticoagulante, anticonvulsivante, medicamente pentru diabet, medicamente pentru hipertensiune arterială, imunosupresoare și cofeină. Cei mai mulți oameni nu beau cofeină cu melatonina lor, deoarece încearcă să doarmă, dar amintindu-și unele lucruri, cum ar fi ceaiul, au în mod natural cofeină în el, beți ceai pentru a vă lua mealatonina, cofeina poate bloca capacitatea organismului de a absorbi melatonina și poate duce la o acumulare de melatonină. Suplimentele nu sunt reglementate ca multe medicamente și unele au fost găsite cu seratonină adăugată și o acumulare de serotonină poate duce la sindromul serotoninei. Toate sunt lucruri bune de analizat înainte de a lua ceva precum melatonina sau de a bea suc de cireșe care o conține în mod natural.