Eu m-aș orienta către IKA/Corning/VWR, Fischer este de asemenea o opțiune, dar în ultima vreme circulă opinia că este Walmart-ul mărcilor științifice. Puteți prinde unul folosit pentru ieftin, cât de bătut și pentru cât timp vă va servi va rămâne totuși o întrebare. Dimensiunea plitei este, de asemenea, ceva de luat în considerare, placa se va potrivi cu dimensiunea paharului pe care îl veți folosi (căldura va veni din centru) sau paharul va atârna ciudat de ea și, eventual, va fi răsturnat?
Un alt aspect de luat în considerare este agitarea magnetică, aș presupune că pentru re-x ați dori ca aceasta să fie inclusă. Capacitatea de agitare a motoarelor enumerate de producători se aplică la agitarea H2O în cele mai bune condiții, dacă aveți de gând să agitați un amestec de 3L care seamănă cu o suspensie, un agitator magnetic de 3L nu va face față.
Materialul - aveți de gând să distilați acid sulfuric pe el? Atunci s-ar putea să îl doriți pe cel mai ieftin. Dacă aceasta va fi o piesă de echipament pe care o ștergeți după fiecare utilizare și o puneți deoparte, atunci ați putea la fel de bine să mergeți până la capăt și să cumpărați sticlă acoperită cu ceramică.
Am învățat toate acestea pe parcurs, dacă doriți opinia mea personală cu privire la sursa și modelul cu cel mai bun preț, nu ezitați să îmi trimiteți un PM. Nu încurajez păstrarea porților spunând acest lucru, doar că realitatea este că legăturile către site-uri web specifice care indică modele specifice nu ar trebui să fie împărtășite, deoarece acestea ar putea fi ușor semnalate (așa cum s-a întâmplat cu flaconul de 20L(?) care a fost pus pe lista de supraveghere a DEA în perioada de vârf a apariției ghidurilor de fabricare a metamfetaminei, toate recomandau aceeași capacitate).