- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Acum câteva zile am încercat să folosesc această combinație, am început noaptea cu 100 mg de 4mmc și aproximativ 15 lovituri de thc o vape. Am redozat ambele aproximativ la fiecare 2 ore, în total am redozat de 2 ori. Am devenit foarte prost, dar și destul de euforic. Am fost foarte vorbăreț, mi-am petrecut tot timpul vorbind cu un prieten de pe forum. Am avut, de asemenea, vizualizări ușoare asemănătoare cu dmt, ca la o doză mică de dmt și, de asemenea, când am închis ochii, am putut vedea acea vizualizare hiperspațială clasică (caleidoscop). Penisul meu s-a micșorat până la dimensiunea unei unghii. De asemenea, puteam să mă deconectez ușor și timpul trecea atât de repede. Pupilele mele erau GIGANTE, dar nu aveam ochii roșii. De asemenea, fără pleoape căzute sau oboseală de la thc, pe care le am de obicei. M-am culcat în jurul orei 6 dimineața și am avut cea mai grea cădere a doua zi, dar am dormit. Ritmul meu cardiac a fost constant peste 100bpm. Această combinație a fost distractivă, dar nu știu dacă este cea mai sigură. Care sunt experiențele voastre cu această combinație?