[Ce înseamnă "slamming"?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Am citit oameni care injectează iv, boofing = fund, dar slamming ?

De asemenea, am citit unele lucrări online în care șobolanii sunt injectați intramuscular/subQ, de ce oamenii nu urmează această cale? Este din cauza umpluturilor folosite în metamfetamina de stradă?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,798
Deals
666
Nu injectați niciodată droguri de stradă intramuscular. Pur și simplu pentru că pot exista impurități periculoase și efecte adverse corespunzătoare.
Acest lucru este valabil nu numai pentru metamfetamină, ci și pentru orice alte droguri de stradă.

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Există o anumită lipsă de informații privind administrarea corectă a substanțelor, nu toate persoanele care consumă metamfetamină știu că aceasta poate fi injectată intramuscular, nici măcar fumătorii nu știu că poate fi inhalată.

Slam-ul se referă la consumul injectat de substanțe într-un context sexual (nu trebuie să fie neapărat metamfetamină), este o practică minoritară, dar gravă la unele persoane. Există, de asemenea, persoane care își injectează catinone sintetice și, din cauza corozivității acestora, ajung cu venele arse.

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Întrebare suplimentară: dacă cineva este sigur că are 99 - 98% metamfetamină, cu un ph de 7,4. Ar putea fi injectată intramuscular?

Dacă cineva ar fi pe punctul de a injecta, care ar fi PH-ul dorit pentru injectare;

pentru utilizare intravenoasă

&

pentru utilizare intramusculară?

Există diferențe între aciditatea sau alcalinitatea sângelui femeilor și bărbaților?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
De asemenea, MDMA sau metamfetamina pot fi utilizate pe cale vaginală? Funcționează ca "boofing"?

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Fiecare parte a corpului în care puteți aplica medicamente legale poate absorbi și o substanță psihoactivă ;)

Deși ambele sunt absorbite prin mucoasă, pereții și mucoasa rectului și a vaginului au caracteristici diferite. Rețineți că un dezechilibru al florei vaginale poate provoca nereguli ale pH-ului său, facilitând apariția infecțiilor. Pe de altă parte, rectul este o cale sigură, atât de sigură încât medicăm în masă bebelușii cu supozitoare.