Lounge

Madre

PR manager
Reaction score
145
Dacă aveți nevoie de instrucțiuni detaliate cu privire la modul de sintetizare a diferitelor substanțe psihoactive,
este binevenit la secțiuneaTehnologii de sinteză și analiză (link).

Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți droguri, o puteți face în secțiunea Piață (link).

Dar secțiunea Lounge este o zonă de discuții deschise în care puteți discuta orice subiect.
Vă rugăm să rețineți că în această secțiune, ca și în toate celelalte secțiuni ale forumului,
nu aveți voie să vă insultați interlocutorii.

Orice altceva este permis.

Băieți, ce părere aveți despre forumul nostru? Avem un proiect tânăr, dar foarte promițător. Suntem abia la început de drum, dar mulți dintre voi puteți vedea deja potențialul pe care îl are proiectul și beneficiile pe care le poate aduce participanților săi. Acum vă aflați la origini și suntem recunoscători că ne sprijiniți.
Ce credeți că lipsește din resursa noastră? Ce ați dori să vedeți aici acum sau în viitor? Există ceva ce ați dori să adăugați sau să schimbați? Scrieți toate dorințele și observațiile dumneavoastră, vom asculta pe toată lumea.

Poate doriți să participați la viața resursei noastre sau să oferiți unele servicii?
Scrieți-mi mie sau administratorului HEISENBERG în mesaje private, vom vorbi despre asta.

Last edited by a moderator:

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
S-ar putea să iau în considerare în viitor teste și examene online pentru a avea o idee bună despre nivelul de doritori de a se testa utilizatorii, de asemenea, o aplicație educativă poate ajuta, precum și o secțiune în care vids și imagini ar trebui să fie postate anonim pentru feedback.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Mi-ar plăcea să contribui la forum și altfel decât fiind un membru activ sau conducând un grup comunitar.

La ce modalități vă gândiți? HEISENBERG?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Aceasta este de fapt o întrebare bună.
Echipa noastră de forum este cea mai bună din lume la producerea de noi medicamente de concepție. Afacerea cu medicamente a încetat să se dezvolte cu mult timp în urmă. Puțini oameni îndrăznesc să încerce ceva nou. Mă surprinde faptul că MDMA este încă la modă dintre toate drogurile existente (nu este greu de înțeles analizând tendințele Google pentru anumite interogări).
Așa-numitele cele mai populare piețe darknet au câteva zeci de mii de vânzări pe an, este comparabil cu vânzările stradale zilnice din metropolă.
Vrem să devenim populari. Nu doar popular în rândul unui public destul de restrâns care utilizează torus și este implicat în sinteza substanțelor psihoactive. Sarcina noastră este să schimbăm paradigma întregii afaceri cu droguri. Să facem afacerea cu droguri sigură pentru toți participanții săi. Astfel încât cumpărătorii să nu intre în contact direct cu vânzătorii, astfel încât producătorii să nu intre în contact direct cu distribuitorii.
Există trei probleme principale în afacerea cu droguri:
  1. Obținerea reactivilor chimici.
  2. Metode de fabricare a substanțelor
  3. Vânzările

Forumul nostru rezolvă primele două probleme. Aici puteți cumpăra aproape tot ce aveți nevoie pentru producerea celor mai populare substanțe. Rămâne să rezolvăm problema vânzărilor.
Cum credeți că ar trebui să arate piața viitorului? Ce îi va face pe vânzătorii ambulanți să se mute pe darknet?

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Trebuie să faci lucrurile mai ușoare. Vânzătorii stradali aruncă niște haine și deschid ușa. Toate lucrurile de care este nevoie pentru a te proteja de expunerea pe internet par copleșitoare. Sunt destul de priceput la internet pentru un bătrân, dar cozile, cheile, nodurile de ieșire, un întreg computer separat care nu ajunge niciodată pe web-ul luminos... m-au împiedicat să interacționez în modul în care mi-aș dori. nici măcar nu știu ce întrebări să pun. Aș fi surprins să aflu că majoritatea dealerilor sunt experți în tehnologie.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Sunt de acord.

Când am început să studiez totul am fost destul de entuziasmat. Am fost clipping de-a lungul imaginind chestii, și apoi am citit postul de securitate Heisenberg "s. (Apropo Heis dude, minunat post ca de obicei. Grad A)

Am fost de urmărire cu tutorialul său, într-adevăr punerea în efortul de a învăța. Dar apoi m-a lovit, ca o mușcătură de țânțar în frunte... Nu voi avea timp să fac ceea ce vreau să fac, pentru că toate chestiile de protecție cibernetică sunt o mare pierdere de timp! Vreau să spun că, probabil, este doar o meserie standard pentru cei care transportă cantități mari de produse, dar eu vreau doar să mă joc în bucătăria mea, să mă auto-medicinez puțin, etc.

Pare un adevăr statistic faptul că un anumit procent din membrii forumului sunt membri ai forțelor de ordine. Doar ceva la care să mă gândesc.

Așa că mă întreb dacă nu este suficient să mă conectez prin VPN și să avansez cu browserul meu de încredere Tor?

Ce părere aveți?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
@HEISENBERG Pentru a rezolva cea de-a treia problemă, cred că darkweb trebuie să gândească mai modern :)

Poate că acum încorporează noi fundamente, nu numai ca picături moarte, dar, de asemenea, face mai ușor pentru vânzători pentru a scala afacerea lor atunci când se compară cu rulare orice altă formă de afaceri online, deoarece acestea sunt opțiunile ilegale de droguri afaceri pe darkweb sunt în concurență cu zilele noastre.
Cred că este de datoria piețelor să integreze aceste structuri.
Cred că exemple pentru acestea ar putea fi:
  • Securitate (XMR, PGP, condiții mai stricte pentru noii membri ai forumului/ noii vânzători, tehnologii Web3 pentru 2FA)
  • Design UI/UX
  • Utilizabilitate
  • Opțiuni de publicitate
  • Abilitatea de a încorpora promoții de marketing
  • Posibilitatea de a măsura performanța marketingului/magazinului
  • Stimulente pentru ca noii clienți să se alăture platformei
  • cerințe mai ridicate pentru furnizori
    • controlul calității
    • conținut foto/video mai bun pentru dovezi și conținut
    • sistem de nivel
    • escrow numai pentru furnizorii noi
    • timp minim zilnic de acces online pentru a asigura un serviciu mai bun pentru clienți
De asemenea, încă mai cred că picăturile moarte pot fi o soluție excelentă pentru a stimula noii clienți care utilizează darkweb.
Dar, pentru a face acest lucru accesibil și modern, trebuie mai întâi să se stimuleze noii vânzători să înceapă să vândă pe darkweb.
Cred că apoi, odată ce oferta poate fi îmbunătățită (ofertă, calitate, preț), cererea va urma.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
@HEISENBERG pentru a adăuga ceva, aș spune că piața viitorului ar trebui să încorporeze o structură curată de picături moarte cu un sistem hirachiaric.
În cadrul acestui sistem ar fi posibil nu numai să se realizeze steaguri pentru clienți / furnizori, ci și să se niveleze acestea. Aceste niveluri îți dau posibilitatea de a urca automat pe scară, descentralizat, în funcție de calitatea muncii depuse.
Acest lucru se poate baza pe un sistem de scoruri cantitative, precum și pe unul calitativ, care ar putea fi bazat pe recenziile clienților.
Descentralizarea ar fi o parte esențială a acestui sistem pentru a asigura, de asemenea, siguranța.
Cererile furnizorilor ar trebui să fie un proces descentralizat care ar putea include comunitatea sub forma unui proces deschis de eșantionare, în funcție de care comunitatea va accepta sau refuza cererea furnizorului.
Același lucru este valabil și pentru listele de produse noi ale fiecărui vânzător. Dacă, de exemplu, un vânzător adună o multitudine de reacții negative, vânzările ar putea fi oprite, iar vânzătorul trebuie mai întâi să rezolve plângerile existente și să dovedească încă o dată comunității calitatea produsului pentru a fi acceptat din nou pentru vânzări.
Acest concept bazat pe descentralizare și comunitate ar putea merge foarte departe și ar putea fi încorporat în întreaga structură a pieței

Sper că această explicație nu a fost prea nestructurată, dar cred că a descris destul de bine modul în care descentralizarea ar putea aduce beneficii traficului mondial de droguri

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Mare parte din ceea ce ați scris este evident. Sunt de acord cu aproape totul.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Acesta este locul aleatoriu pentru a tasta lucruri. Fabricarea MDMA din Sass este dificilă. Și prin asta mă refer la achiziționarea de Sass bun. Trebuie să renunț un pic la droguri și să caut pe acest site pe cineva care să vândă Sass bun.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Crește ca buruiana în estul Americii de Nord. Aș putea merge oricând să recoltez o grămadă. Aș putea jupui copaci pentru tot restul vieții mele și nu m-aș atinge de numărul de arbori de sassafras din estul NA