Două răspunsuri la întrebările youre
"Este Bitcoin supraevaluat?"
În opinia mea NU WAY subevaluat dacă ceva.
Este în ea "design" pentru a merge în sus intrinsec în valoare și nu poate fi vreodată supraevaluat din cauza mai multor factori
cum ar fi
inflamația inversă.....
Și în ceea ce privește banii anonimi, am prezis că XRP sau Monero va striga în sus în valoare și este de fapt
o investiție grait (Dacă im un ghicitor tru.) Eu spun că prețul de Monero va zbura până la minim scăzut 10k USD și Bitcoin va matk 180-300k usd înainte de a ști sau în termen de 4-5years
Am fost corect cu privire la suișurile și coborâșurile valorii BTC de câțiva ani acum în previziunile mele
Veți vedea, am folosit pentru a fi un miner și a avut ca un ASIC dosen de lucru pentru mine 24/7 pe 256SHA algo timp de 3 ani. Am plătit până la ca 6500usd în energie electrică pentru ceva de genul 2 luni, încă se plătește de sau până când coldwallet meu "înghețat" și contul meu Binance a fost hacked și am fost blocat din ea cu un FIDO2 (Yubikey) astfel încât practic de neclintit, cu excepția cazului în care sunt vizate în mod special
Aveți încredere în mine plz și folosiți banii acum când puteți, nu stați prea mult pe ea este doar bani
U poate moustofthetime face iEASY
MONERO